Sport

Sancțiuni drastice după incidentele de la „U” Cluj - Sepsi OSK. Amendă și interzicerea meciurilor pe Cluj Arena

Meciul dintre „U” Cluj și Sepsi OSK a fost întrerupt 10 minute din cauza scandărilor suporterilor „U” Cluj. Comisia de Disciplină a sancționat drastic echipa clujeană.

Partida din etapa a 6-a a Superligi a fost întreruptă în prima repriză din cauza scandărilor din tribune/ Foto: Facebook - Șepciile Roșii Partida din etapa a 6-a a Superligi a fost întreruptă în prima repriză din cauza scandărilor din tribune/ Foto: Facebook - Șepciile Roșii

 

 


Partida din etapa a 6-a a Superligii a fost întreruptă în prima repriză din cauza scandărilor din tribune.

 


În urma incidentelor de la partida dintre FC Universitatea Cluj și Sepsi OSK, Comisia de Disciplină a aplicat o sancțiune dură pentru echipa clujeană.

Clubul clujean nu va putea juca următoarele două meciuri pe teren propriu și a primit o amendă de 25.000 de lei.


„AS FC Universitatea Cluj vs. ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe - Incidente - În temeiul art.82, 83.2.c) și art.54.2.4 din RD, se sancționează clubul, AS FC Universitatea Cluj, cu interzicerea organizării jocurilor pe propriul stadion pentru două meciuri și penalitate sportivă de 25.000 lei”, se arată în comunicatul LPF.

Potrivit conducerii „U” Cluj, partida FC Universitatea Cluj - FC U Craiova 1948, de vineri, 2 septembrie, de la ora 21:30, programată inițial pe Cluj Arena, se va disputa pe stadionul Gaz Metan din Mediaș. 


„Pe cale de consecință, partida FC Universitatea Cluj - FC U Craiova 1948, de vineri, 2 septembrie, de la ora 21:30, programată inițial pe Cluj Arena, se va disputa pe stadionul Gaz Metan din Mediaș.

Biletele deja achiziționate pentru partida FC Universitatea Cluj - FC U Craiova 1948 de pe Cluj Arena vor fi valabile și la Mediaș. Clubul va restitui banii celor care și-au achiziționat bilete pentru partida FC Universitatea Cluj - FC U Craiova 1948 de pe Cluj Arena și nu doresc să asiste la partida de la Mediaș. Procedura este următoarea:


Persoanele care au cumpărat bilete online trebuie să trimită până cel târziu vineri la ora 14:00 un mail la office@bilete.ro în care să solicite restituirea banilor.

 Persoanele care cumpărat bilete de la standul clubului din Iulius Mall sau de la magazinul de la Cluj Arena sunt așteptate cu biletul original în aceleași locații din care și-au achiziționat biletele până cel târziu vineri la ora 14:00 pentru primi înapoi banii”, au transmis reprezentanții U Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Florin Prunea sare în apărarea suporterilor „U” Cluj, după incidentele de la meciul cu Sepsi: „Au fost niște bannere care n-au jignit pe nimeni”

Înfrângere pentru „U” Cluj pe teren propriu. Incidentele din tribune au perturbat desfășurarea meciului

Ultimele Stiri
abonare newsletter