Sport

„U” Cluj, amendată de Comisia de Disciplină după partida cu Petrolul

„U” Cluj a fost amendată miercuri de către Comisia de Disciplină a LPF din cauza comportamentului violent a fanilor la ultimul meci din Superligă cu Petrolul.

Suporterii „U” Cluj la meciul cu Petrolul/FOTO: Universitatea Cluj - Facebook Suporterii „U” Cluj la meciul cu Petrolul/FOTO: Universitatea Cluj - Facebook

 

 


„U” Cluj a primit o amendă de 15.000 de lei din cauza comportamentului suporterilor de la ultimul meci cu Petrolul, disputat pe 2 decembrie, conform site-ului LPF.

 


În cadrul întâlnirii Comisiei de Disciplină organizat miercuri, s-a decis că Universitatea Cluj a încălcat articolele referitoare la comportamentul propriilor suporteri. Mai precis, aceștia au încălcat regulile referitoare la interzicerea introducerii torțelor și fumigenelor pe stadion, precum și aruncarea acestora către suporterii adverși.

Clubul clujean nu este la prima astfel de amendă. „U” a mai primit sancțiuni financiare în urma meciului cu Sepsi Sf. Gheorghe după ce suporterii au scandat mesaje xenofobe.


„Studenții” nu au fost singurii amendați. Celelalte cluburi sancționate au FCU Craiova, Universitatea Craiova, FCSB, Petrolul Ploieşti şi CS Mioveni. Cea mai mare amenda a primit-o FCU Craiova în valoare de 33.750 de lei.

CITEȘTE ȘI:

Portarul Laurențiu Brănescu a plecat de la „U” Cluj. Jucătorul a sosit în perioada transferurilor de vară

Sancțiuni drastice pentru jucătorii „petrecăreți” ai „U” Cluj. Eugen Neagoe: „Au fost toți amendați, iar Romario nu mai este căpitanul echipei”

Etichete: u cluj lpf amenda
Ultimele Stiri
abonare newsletter