Sport

George Țucudean dă o mână de ajutor CFR-ului! Cum revine fostul golgheter în Gruia

George Țucudean revine în Gruia pentru a da o mână de ajutor campioanei României. CFR a anunțat joi noul parteneriat.

George Țucudean în tricoul CFR-ului/FOTO: George Țucudean - Facebook George Țucudean în tricoul CFR-ului/FOTO: George Țucudean - Facebook

Afacerea lui George Țucudean și a familiei sale denumită Crama MaxiMarc a devenit de miercuri sponsor oficial al CFR Cluj. 

„George Țucudean revine alături de CFR Cluj! De data aceasta, însă, în calitate de partener al clubului. Compania sa și a familiei sale, Crama MaxiMarc, a devenit partenerul oficial al Campioanei României!”, a declarat CFR Cluj pe Facebook.


Deși avea șansa de a deveni sponsorul echipei UTA Arad, George Țucudean a decis să sponsorizeze echipa de suflet din fotbalul românesc.

„MaxiMarc este o cramă tânără, din județul Arad, care a început fabricarea primelor vinuri în 2016, în crama veche, care acum este zonă de maturare. Astăzi, procesarea și vinificarea strugurilor se realizează în construcția nouă, dotată cu tehnologie de ultimă generație”, a adăugat CFR-ul.


Inițiatorul proiectului este tatăl fostului fotbalist, Marius Țucudean.

„Motto-ul Cramei – „Where dreams become wines” – a luat naștere dintr-o idee a lui Marius, tatăl lui George, care a avut trei visuri în copilărie. Unul dintre ele a fost să dețină, la un moment dat, 15 rânduri de vie pentru a-și produce propriul vin. Acum, și-a îndeplinit visul! Crama MaxiMarc este locul în care visurile se transformă în vinuri”, a mai adaugat clubul.


 

 

CITEȘTE ȘI:

Meci din Cupa României, suspectat de blat. Echipele erau în aceeași grupă cu CFR și „U”

Reacții aprinse din partea adversarilor după meciurile cu „U” și CFR. Gheorghe Hagi: „E lipsă de respect față de munca pe care am depus-o”

Ultimele Stiri
abonare newsletter