Sport

Portarul Laurențiu Brănescu a plecat de la „U” Cluj. Jucătorul a sosit în perioada transferurilor de vară

Universitatea Cluj, formația antrenantă de Eugen Neagoe, a anunțat despărțirea de un jucător sosit la echipă în perioada de transferuri de vară.

Universitatea Cluj, formația antrenantă de Eugen Neagoe, a anunțat despărțirea de un jucător sosit la echipă în perioada de transferuri de vară/ FOTO: FC Universitatea Cluj/Facebook Universitatea Cluj, formația antrenantă de Eugen Neagoe, a anunțat despărțirea de un jucător sosit la echipă în perioada de transferuri de vară/ FOTO: FC Universitatea Cluj/Facebook

 

 


Clubul de fotbal Universitatea Cluj a anunţat, marţi, pe site-ul său oficial, rezilierea de comun acord a contractului cu Laurenţiu Brănescu, portar transferat în urmă cu cinci luni la gruparea ardeleană.

 


„FC Universitatea Cluj a ajuns la o înţelegere privind rezilierea contractului pe cale amiabilă cu portarul Laurenţiu Brănescu. Clubul nostru îi urează succes în carieră”, se arată pe site-ul citat.

Laurenţiu Brănescu a apărat poarta formaţiei ardelene în două meciuri, ambele în Superligă: „U” Cluj - Petrolul Ploieşti (0-1) şi UTA - U Cluj (2-1). În vârstă de 28 de ani, Brănescu se transferase la U Cluj de la Farul Constanţa din postura de jucător liber de contract la 1 iulie.


CITEȘTE ȘI:

Sancțiuni drastice pentru jucătorii „petrecăreți” ai „U” Cluj. Eugen Neagoe: „Au fost toți amendați, iar Romario nu mai este căpitanul echipei”

Echipele Clujului, meciuri cruciale pentru calificare. Pe cine vor întâlni „U” și CFR în Cupa României

Eugen Neagoe, discurs greu de digerat: „Penibil! Nici dacă vii de la cârciumă nu ai cum să faci asemenea prostii”. Mai mulți jucători de la „U” vor pleca!

Ultimele Stiri
abonare newsletter