Sport

CFR Cluj a trecut de Chindia, urmează Farul Constanța și Botoșani. Petrescu: „O echipă care pierde cu 0-8 nu vrei să o întâlnești”

CFR Cluj a reușit să învingă Chindia Târgoviște, scor 2-0, oprind astfel seria dâmbovițenilor de 8 partide consecutive fără înfrângere. Dan Petrescu a ținut să își felicite elevii pentru prestație.

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ FOTO: CFR Cluj/Facebook Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ FOTO: CFR Cluj/Facebook

 

 


CFR Cluj a învins-o într-un meci disputat duminică pe cea mai în formă echipă din Liga 1. Chindia Târgoviște avea înainte de acest meci o serie de invincibilitate de 8 meciuri, elevii lui Toni Petrea reușind 5 victorii și 3 egaluri în acel timp. 

 


Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a ținut să-i felicite pe jucători pentru prestație.

Totodată, pentru ardeleni urmează partida cu Farul Constanța, din Cupa României, urmând ca mai apoi să facă deplasarea la Botoșani, echipă care a fost umilită în această etapă de constănțeni, scor final 8-0.


„Orice victorie e importantă, nu contează stilul. Felicit echipa, pe toată lumea. O victorie importantă și nu a fost deloc ușor astăzi. Cristi (Manea – n.red.) este într-o formă extraordinară, iar lui Kolinger i-am zis la începutul meciului că este și rândul lui să dea gol din fază fixă, nu doar Burcă sau Yeboah.

Avem și meciul acesta din Cupa României, la Farul. Sincer, nu mi-l doream, dar o să încercăm să mergem acolo și să fac o echipă care să ne califice mai departe. Acesta este obiectivul. Noi cu un egal sau cu o victorie mergem mai departe. De la Constanța vom avea o deplasare grea la Botoșani. O echipă care pierde cu 0-8 nu vrei să o întâlnești. Mereu am avut meciuri foarte grele acolo”, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului, citat de digisport.ro


 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj oprește seria de invincibilitate a Chindiei Târgoviște

CFR Cluj, pregătită pentru meciul din Superligă. Dan Petrescu: „Vă dați seama că știu tot despre ei”

În clipe grele nu sunt rivali! CFR - U - Sănătatea Cluj, meci caritabil pentru a-l ajuta pe fiul grav bolnav al lui Casian Miclăuș

abonare newsletter