Sport

Situația la Campionatul Mondial. Cine merge încă de acum mai departe din grupe

S-a încheiat a doua faza a grupelor Campionatului Mondial. Care sunt echipele deja calificate și care au cele mai mari șanse în ultimul meci din grupă?

Cupa Mondială din Qatar/FOTO: depositphotos.com Cupa Mondială din Qatar/FOTO: depositphotos.com

 

 


În urma disputării a două meciuri în faza grupelor, deja se cunosc câteva echipe care sigur vor merge mai departe. În rest, se dă o bătălie aprinsă pentru locurile ce vor duce în optimi.

 


Grupa A

Grupa A/FOTO: Google

În grupa țării gazdă, locurile pentru optimi sunt disputate intens. Olanda este pe primul loc la egalitate cu Ecuadorul, în timp ce Senegal este la un punct în spatele acestora. Meciul decisiv din această grupă va fi cel dintre Ecuador și Senegal. Olanda este deja calificată, în timp ce Qatarul încearcă să iasă din competiție într-o notă pozitivă.

Ecuador - Senegal: 29 noiembrie, ora 17:00


Qatar - Olanda: 29 noiembrie, ora 17:00

Grupa B

Grupa B/FOTO: Google

În grupa B lucrurile sunt puțin mai clare. Anglia este deja calificată în faza optimilor, în timp ce meciul decisivi pentru a determina următoarea calificată va fi cel dintre Iran și SUA. Americanii au nevoie de victorie pentru a trece mai departe. Țara Galilor este deja eliminată.


Anglia - Țara Galilor: 29 noiembrie, ora 21:00

Iran - SUA: 29 noiembrie, ora 21:00


Grupa C

Grupa C/FOTO: Google

În grupa lui Messi bătălia este una crâncenă. După înfrângerea istorică în fața Arabiei Saudite, Argentină va avea un test greu împotriva Poloniei, care caută să se califice din faza grupelor unui mondial după 36 de ani.

Argentina - Polonia: 30 noiembrie, ora 21:00

Arabia Saudită - Mexic: 30 noiembrie, ora 21:00

Grupa D

Grupa D/FOTO: Google

În grupa campioanei mondiale din 2018 lucrurile sunt mai clare. Franța este deja calificată clar, cautând să facă maximul de puncte posibile. În timp ce Danemarca mai are șanse de a trece mai departe doar cu o victorie împotriva Australiei.

Tunisia - Franța: 30 noiembrie, ora 21:00

Australia - Danemarca: 30 noiembrie, ora 21:00

Grupa E

Grupa E/FOTO: Google

Grupa E promite cea mai antrenantă ultimă zi de la acest campionat mondial. După ce a înfrânt surprinzător Germania în primul meci, Japonia a mai egalat situația în grupă pierzând în fața Costa Rica. Calificarea stă la mână fiecărei echipe. Daca orice națională reușeste victoria, calificarea îî este asigurată. 

Spania - Japonia: 1 decembrie, ora 21:00

Germania - Costa Rica: 1 decembrie, ora 21:00

Grupa F

Grupa F/FOTO: Google

În grupa F, finalista de la ultimul mondial, Croația, caută să ducă un parcurs la fel de lung ca și atunci. Belgia caută să spele rușinea înfrângerii cu Maroc, în timp ce aștia se așteaptă la o calificare istorică. Toate dintre cele pot pierde calificarea în ultimul meci.

Croația - Belgia: 1 decembrie, ora 17:00

Maroc - Canada: 1 decembrie, ora 17:00

Grupa G

Grupa G/FOTO: Google

În grupa lui Neymar, lucrurile sunt mai sigure. Brazilia este calificată și caută ca și Franța să termine grupa cu maximul de puncte. O dispută decisivă va fi în meciul Serbia - Elveția, unde sunt sârbii au șanse la calificare doar în urma unei victorii.

Brazilia - Camerun: 2 decembrie, ora 21:00

Serbia - Elveția: 2 decembrie, ora 21:00

Grupa H

Grupa H/FOTO: Google

În ultima grupă de la mondial, Portugalia este calificată mai departe și caută la fel ca și Brazilia și Franța să facă maximul de puncte contra Coreei de Sud. Meciul decisiv va fi cel dintre Uruguay și Ghana, sud-americanii având nevoie de o victorie pentru a merge mai departe.

Portugalia - Coreea de Sud: 2 decembrie, ora 17:00

Uruguay - Ghana: 2 decembrie, ora 17:00

 

 

CITEȘTE ȘI:

Cele mai mari surprize din istoria Cupei Mondiale. Povestea titlului mondial pierdut de Ungaria

Echipele favorite ale lui Emil Boc de la mondial. „Imi aduc aminte cum ieșeam pe strada după meciul cu SUA sau Argentina”

Ultimele Stiri
abonare newsletter