Sport

Anunț despre viitorul antrenorului de la CFR Cluj, de la impresar! Ofertă din străinătate pentru Dan Petrescu

Nikolai Pîrneu, impresarul lui Dan Petrescu, a dezvăluit că antrenorul echipei CFR Cluj a primit o ofertă din străinătate.

Antrenorul CFR Cluj a primit oferte din străinătate / Foto: Dan Petrescu - Facebook Antrenorul CFR Cluj a primit oferte din străinătate / Foto: Dan Petrescu - Facebook

 

 


Impresarul lui Dan Petrescu a vorbit despre viitorul acestuia și despre faptul că antrenorul CFR Cluj primește oferte din străinătate, însă nu tocmai tipul de ofertă pe care și l-ar dori.

 


Petrescu a transmis de mai multe ori că și-ar dori să meargă în Rusia, unde a mai antrenat, însă din direcția aceea nu s-a arătat interes.

Dan se descurcă bine, se uită la Cupa Mondială. Până în prezent, nimeni din Rusia nu l-a contactat, nu au fost deloc conversaţii, nimic. Deşi Dan a declarat în repetate rânduri că şi-ar dori să se întoarcă în Rusia. În ceea ce priveşte cariera sa, nu este încă clar. Acum Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj, cu el echipa a câştigat 3 campionate la rând (...) Au fost oferte din Turcia, dar Dan pur şi simplu nu vrea să mai meargă în acest campionat”, a mai spus Nikolai Pîrneu, potrivit sportbox.ro, citat de prosport.ro.


Dan Petrescu a ajuns prima dată la CFR Cluj pe data de 10 iunie 2017. În prezent, „bursucul” este la al treilea mandat pe banca tehnică în Gruia.

CITEȘTE ȘI:

Jucătorul ignorat de Petrescu la CFR Cluj, dar care marchează la echipa națională: „Nici în amicale nu m-a băgat”

„U” Cluj se alătură CFR-ului pentru a-l ajuta pe fiul grav bolnav al unui fost fotbalist din Gruia: „Sunt clipe dificile”

Ultimele Stiri
abonare newsletter