Sport

Echipa favorită a lui Dan Petrescu la câștigarea Cupei Mondiale

Într-un interviu dat după amicalul CFR-ului de miercuri, Dan Petrescu a dezvăluit care este echipa sa favorită la câștigarea mondialului.

Dan Petrescu la conferința de presă de la finalul meciului/FOTO: gsp.ro Dan Petrescu la conferința de presă de la finalul meciului/FOTO: gsp.ro

 

 


CFR Cluj a disputat ieri un meci amical împotriva Corvinului Hunedoara, partidă încheiată cu 2-0 pentru campioana României.

 


În cadrul interviului acordat la finalul meciului, Dan Petrescu a dezvăluit care sunt echipele cu cele mai mari șanse, și care este echipa sa favorită la câștigarea mondialului.

„Favorita mea este Brazilia, cred că a tuturor. Dar și Brazilia trebuie să demonstreze pe teren. A doua favorită pentru mine e Germania și a treia e Olanda”, a declarat Dan Petrescu conform gsp.ro.


Bursucul a comentat meciul surpriză dintre Argentina și Arabia Saudită, făcând o comparație cu propria înfruntare împotriva echipei Corvinul Hunedoara.

„Surpriza e Arabia Saudită, nu Argentina… surpriza plăcută. Dacă îţi doreşti mult, dacă eşti organizat, entuziasmat, şi ai şi jucători care pot să facă ceva, cum au cei de la Arabia Saudită, poți reuși orice. Au crezut în ei, în victorie, când nimeni nu a făcut-o. Cei de la Argentina poate au intrat cu capul pe sus, siguri de victorie, şi s-a văzut că fotbalul e imprevizibil.


Asta le-am spus şi eu astăzi jucătorilor mei, înainte de amical: «dacă nu intraţi bine pe teren, pierdem meciul, pentru că şi Argentina, care îl are pe Messi pe teren, a pierdut cu Arabia Saudită»”, a adăugat antrenorul CFR-ului.

CITEȘTE ȘI:

Victorie categorică în Gruia. CFR Cluj s-a impus în meciul amical cu Corvinul Hunedoara

Un jucător de la CFR l-a impresionat pe Nicolae Dică! „A luat-o de jos de la Bacău, uite că se poate şi aşa”

Ultimele Stiri
abonare newsletter