Sport

Jucătorul ignorat de Petrescu la CFR Cluj, dar care marchează la echipa națională: „Nici în amicale nu m-a băgat”

Un jucător pe care antrenorul Dan Petrescu l-a ignorat la CFR Cluj a ajuns să marcheze la echipa națională și se numără între fotbaliștii cu cel mai mare progres din ultimul an.

Daniel Paraschiv marchează la echipa națională / Foto: foto: Facebook - Echipa națională de fotbal a României Daniel Paraschiv marchează la echipa națională / Foto: foto: Facebook - Echipa națională de fotbal a României

 

 


Este vorba despre atacantul Daniel Paraschiv, în vârstă de 23 de ani, care a devenit golgheterul formației sibiene FC Hermannstadt

 


Edi Iordănescu l-a recompensat cu o convocare la echipa națională a României, potrivit digisport.ro, pentru partdele cu Slovenia și Moldova. În duelul cu Moldova, Paraschiv a obținut o lovitură de la 11 metri după doar un minut.

Atacantul a marcat opt goluri și a oferit o pasă decisivă în acest sezon din Liga 1.


Paraschiv, ignorat de Dan Petrescu la CFR Cluj

Deși este apreciat la formația sibiană, Daniel Paraschiv a fost ignorat de antrenorul Dan Petrescu pe vremea când a aparținut campioanei CFR Cluj, din vara anului 2021 până în vara acestui an.

Atacantul a vorbit cu tristețe despre experiența în Gruia și spune că Petrescu nu i-a oferit șanse la CFR, deși ar fi meritat:


„(De ce a renunțat CFR la tine și ce te-a deranjat cel mai mult acolo?) Nu știu de ce au renunțat, probabil au considerat ca nu pot ajuta echipa, astfel că m-au cedat la Voluntari și ulterior la Hermannstadt. Cel mai frustrant lucru pentru mine a fost că nici măcar în amicale nu am primit șansa să pot demonstra dacă sunt sau nu suficient de bun pentru CFR. Nu am niciun mesaj de transmis nimănui. Dan Petrescu este un antrenor foarte bun și merită toată aprecierea pentru tot ce a realizat la CFR.

Practic, nu mi-a spus nimeni nimic. Am fost anunțat de Dani Coman (n.r. - președinte la Hermannstadt pe atunci) că au ajuns la un acord pentru transferul meu definitiv și cam asta a fost. Nici nu am apucat «să ne strângem mâna», cum s-ar zice”, a declarat Daniel Paraschiv, conform prosport.ro.

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj se alătură CFR-ului pentru a-l ajuta pe fiul grav bolnav al unui fost fotbalist din Gruia: „Sunt clipe dificile”

Nicolae Stanciu nu va ajunge la CFR Cluj. Balaj: „Este în afara discuției”

Ultimele Stiri
abonare newsletter