Sport

Un jucător de la CFR l-a impresionat pe Nicolae Dică! „A luat-o de jos de la Bacău, uite că se poate şi aşa”

Nicolae Dică, fostul antrenor de la FCSB, are cuvinte de laudă pentru Andrei Burcă, fotbalistul de 29 de ani al campioanei CFR Cluj.

Tricourile naționalei înainte de meciul cu Moldova/FOTO: frf.ro Tricourile naționalei înainte de meciul cu Moldova/FOTO: frf.ro

 

 


Fundașul CFR-ului și al naționalei României, Andrei Burcă, a făcut un meci excelent împotriva reprezentative Moldovei. Tricolorii s-au impus categoric împotriva moldovenilor, scor final 5-0. Fostul antrenor al celor de la FCSB, Nicolae Dică, a avut numai cuvinte de laudă pentru titularul incontestabil al CFR-ului.

 


„Burcă e un jucător care s-a impus şi la CFR şi uşor, uşor si la natională. Este profesionist 100%, l-am văzut cât este de implicat, merge la sala înainte şi după. Are nişte calităţi… dar nu extraordinare, dar tot ce face a făcut prin muncă!

A luat-o de jos de la Bacău, uite că se poate şi aşa. Dacă îţi vezi de treaba ta ajungi departe. Eu spun că merită să fie căpitanul echipei nationale.


Conjunctura l-a făcut să fie căpitan, dar este un om foarte important. Are experienţă”, a declarat Dică pentru Orange Sport.

Burcă a fost desemnat căpitan de către slecționerul Edi Iordanescu în amicalul României cu Moldova.

CITEȘTE ȘI:

LPF a publicat topul celor mai buni jucători din Superligă. Cine s-a remarcat de la „U” și CFR

FRF așteaptă prezență mare pe Cluj Arena pentru naționala României. Reiterarea coșmarului de la baraj

abonare newsletter