Sport

Eugen Neagoe își dorește cele trei puncte din meciul cu FC Argeș: „Nu va fi un joc ușor, chiar dacă au pierdut cu 5-0 ultimul meci de campionat”

FC Universitatea Cluj întâlnește luni echipa FC Argeș Pitești într-un meci din etapa a 18-a din Superligă. Antrenorul echipei „U” Cluj speră la o victorie.

Eugen Neagoe, antrenorul echipei „U” Cluj/ FOTO: captură ecran Youtube FC Universitatea Cluj Eugen Neagoe, antrenorul echipei „U” Cluj/ FOTO: captură ecran Youtube FC Universitatea Cluj

 

 


„U” Cluj întâlnește echipa FC Argeș, luni, 14 noiembrie, într-un meci din etapa cu numărul 18 din Liga 1. Meciul se va juca pe Cluj Arena, de la ora 18:00.

 


Eugen Neagoe, antrenorul echipei „U” Cluj speră la o victorie împotriva piteștenilor.

Neagoe: „Foarte mult ne dorim cele trei puncte”

„Este ultimul joc înaintea acestei pauză. Foarte mult ne dorim cele trei puncte și îmi doresc să practicăm un fotbal bun, frumos și suporterii să vină în număr cât mai mare la stadion, să ne susțină. Așa cum am mai spus, avem mare nevoie de sprijinul lor. Ați văzut ce înseamnă să jucăm cu 25.000 de oameni în tribună, avem o viteză în plus când îi avem în spatele nostru.


Nu va fi un joc ușor, chiar dacă ei au pierdut cu 5-0 ultimul meci de campionat contra celor de la Sfântu Gheorghe. Pe mine mă interesează mai puțin problemele lor (…) mă gândesc doar la noi, la problemele pe care le avem noi. Avem și noi ceva probleme de efectiv. În afară de Romario, care e suspendat, mai sunt și alți jucători cu probleme, sper să îi refacem până la ora jocului. Dacă vom fi cu toții apți, atunci cu siguranță vom fi mai puternici (…) Argeșul are în componență jucători valoroși, care au demonstrat asta de-a lungul timpului. dar am încredere și sper să intrăm în această mini-vacanță cu 3 puncte. Eu mi-aș dori să jucăm mult mai bine, mult mai frumos, să marcăm mai multe goluri. Îmi doresc să nu mai primim goluri, să nu facem greșeli. Dar de multe ori ne retragem și din cauza adversarilor”, a declarat Eugen Neagoe.

Andrei Gorcea, convocat la naționala României U21 

După ce închis poarta în meciul cu CSM Alexandria din Cupa României, Andrei Gorcea a primit o veste extraordinară la finalul jocului. Portarul a fost convocat la următoarea acțiune a naționalei U21 a României. Micii „tricolori” se vor reuni pe 14 noiembrie pentru un stagiu de pregătire care include și două partide de pregătire împotriva celor de la CSA Steaua (17 noiembrie -17:00) și FC Argeș (21 noiembrie – 13:00).


Eugen Neagoe a ținut să îl laude pe elevul său și a dezvăluit că Gorcea își merită locul printre „micii tricolori”.

„Mi-aș fi dorit să avem mai mulți, dar probabil în acest moment doar unul merită. Mă bucur pentru Gorcea că este la echipa națională de tineret, el merită să fie la naționala de tineret. Sper să rămână acolo cât mai multe jocuri. Emil Săndoi știe foarte bine ce are de făcut și cred că a făcut o alegere bună”, a adăugat Neagoe.


 

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj va primi finanțare și în 2023. Boc: „Acest oraș are în ADN Universitatea Cluj ”

„U” Cluj, victorie clară în Cupa României. „Șepcile roșii” au urcat pe primul loc în grupă

Cupa României, un obiectiv serios pentru „U” Cluj! Eugen Neagoe: „Mi-aș dori să ajungem cât mai departe”

Ultimele Stiri
abonare newsletter