Sport

Tinerii clujeni, performanțe de excepție la Florența, Italia! 24 de medalii, la Campionatul European de Karate. FOTO

Tinerii clujeni s-au făcut iar remarcați în competițiile sportive. La Campionatul European de Karate susținut la Florența, Italia, aceștia au obținut 24 de medalii.

Tinerii sportivi clujeni au câștigat medalii de aur, argint și bronz la Campionatul European de Karate de la Florența / Foto: monitorulcj.ro Tinerii sportivi clujeni au câștigat medalii de aur, argint și bronz la Campionatul European de Karate de la Florența / Foto: monitorulcj.ro

 

 


Medalii de aur, argint sau bronz au fost obținute de sportivii clujeni, în cadrul Campionatului European de Karate WUKF organizat la Florența, Italia, în perioada 3-6 noiembrie 2022.

Medalie obținută la Campionatul European de Karate de la Florența, Italia / Foto: monitorulcj.ro

Sportivii clubului Elite Martial Arts din Cluj-Napoca, sub îndrumarea antrenorului și sportivului Alex Mic, au câștigat 16 medalii la Campionatul European de Karate, ne-a transmis mama unui mic campion, care a participat la această competiție.


Din partea clubului au participat opt sportivi: Florea David,  Chiș David,  Truță Denis, Deac Sasha, Centea Mara, Trif Daria, Foitoș Andrei, Anca Borsoviczky și antrenorul Alex Mic.

Tineri clujeni, la Campionatul European de Karate WUKF, organizat la Florența, Italia / Foto: monitorulcj.ro

Lista câștigătorilor și a medaliilor:


  • Florea David- 1 medalie de  aur
  • Foitoș Andrei- 3 medalii de aur
  • Truță Denis - 1 medalie de bronz
  • Centea Mara - 1 medalie de argint și 1 medalie de bronz
  • Anca Borsoviczky - 2 medalii de aur și 1 medalie de argint
  • Chiș David- 2 aur - 1 medalie de argint și 1 medalie de bronz
  • Antrenor/sportivul Alex Mic - 1 aur și 1 argint

De asemenea, și ACS Poli Karate Cluj-Napoca a participat la Campionatul European de karate WUKF pentru toate varstele, de la Florența - Italia, care a trimis un număr de trei sportivi: doi juniori (Rășinar Claudia și Cristescu Darius) și un sportiv de 9 ani (Rășinar Mihai), a anunțat clubul sportiv pe Facebook.

Sportivii clubului au urcat pe podium  de 8 ori și au obținut 8 medalii - două de aur, trei de argint și trei de bronz, după cum urmează:


  •  Rășinar Claudia: aur - echipe kumite  ippon, argint - echipe kumite ipon rotativ și argint - kumite individual. Toate la categoria  de vârstă: fete 16-17 ani
  •  Cristescu Darius: aur - echipe kumite sanbon rotativ, bronz - echipe kumite sanbon și bronz - individual. Toate la categoria de vârstă: băieți 14-15 ani
  •  Rășinar Mihai: argint - kumite individual și bronz - kata individual. Ambele la categoria de vârstă: băieți 9 ani.

La acest campionat au fost înscriși 1852 de sportivi din 21 de țări, la următoarele categorii: copii, cadeți, juniori, seniori, veterani și persoane cu dizabilități.

CITEȘTE ȘI:

Mic geniu din Cluj! O fetiță de 7 ani, singura din România în finala mondială a Olimpiadei de Limba Engleză de la Roma

Reușită MONDIALĂ pentru studenții clujeni! O echipă de la FSEGA, locul 1 la o competiție din Mexic. FOTO

abonare newsletter