Sport

Înfrângere pentru „feroviari”. FC U Craiova - CFR Cluj 3-1. Oltenii au întors scorul după pauză

CFR Cluj a pierdut cu 3-1 (1-1) duelul cu FC U Craiova din etapa secundă a Ligii 1. Chiar dacă ardelenii au deschis scorul, oltenii l-au întors după pauză.

CFR Cluj a pierdut cu 3-1 (1-1) duelul cu FCU Craiova din etapa secundă a Ligii 1/ Foto: Facebook - Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA CFR Cluj a pierdut cu 3-1 (1-1) duelul cu FCU Craiova din etapa secundă a Ligii 1/ Foto: Facebook - Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

 

CFR Cluj a plecat la acest meci din postura de favorită. „Feroviarii” au avut bilanț excelent cu oltenii. În sezonul trecut, CFR Cluj a învins-o pe U Craiova 1948 în ambele meciuri disputate în sezonul regulat.


 

Echipa lui Dan Petrescu a început ezitant sezonul și avea nevoie de o victorie pentru a se asigura că nu pornește „cu stângu” în campionat, după ce a părăsit Liga Campionilor încă din primul tur preliminar.


Partida a început cu dominarea gazdelor care au avut o posesie mult mai bună și au luat inițiativa din punct de vedere al jocului ofensiv, însă șansa de gol a lui Radu Negru a fost respinsă de Cristi Bălgrădean, portarul ardelenilor. Scorul a fost deschis în mod surprinzător de oaspeți, care în urma unei combinații între Păun și Deac, căpitanul CFR-ului a reușit  să marcheze în minutul 14.

În minutul 32 Van Durmen a egalat după o acțiune superbă a oltenilor, iar assist-ul i-a aparținut lui Bauza.


Scorul pauzei a fost 1-1. 

După pauză oltenii au revenit în forță în fața campioanei și au mai înscris o dată, în minutul 47 când Compagno a profitat după ratarea lui Baeten, iar gazdele au condus cu 2-1.


Oltenii s-au distanțat și mai mult de ardeleni, iar în minutul 73 Van Durmen a reușit dubla, scorul final fiind 3-1 pentru FCU Craiova.

Pentru olteni urmează partida cu FCSB, din campionat, în timp ce CFR Cluj au de jucat returul cu Inter d'Escaldes, din Andorra.


CFR Cluj are în acest debut de sezon două victorii, două egaluri şi două eşecuri în cele şase meciuri oficiale disputate în trei competiţii, Superligă, Supercupa României şi preliminariile cupelor europene.

Dan Petrescu, supărat înainte de începerea meciului

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a arătat supărat înainte de începerea meciului cu FCU Craiova. „Bursucul” era nemulțumit de condițiile meteo, fiind aproape 40 de grade la începerea meciului.

„Nu este normal pentru o echipă ca CFR Cluj să joace la această oră. Până la urmă vor fi 6 reprize de 15 minute. Sunt conștient că adversarii sunt foarte entuziaști, foarte motivați.

Nu am cum să nu fac schimbări. Sunt și ceva accidentări, am lăsat câțiva fotbaliști acasă din acest motiv.

Trebuie totuși să demonstrăm că suntem echipa campioană și cei care vor juca astăzi merită să fie aici”, a spus Dan Petrescu, citat de digisport.ro

Feroviarii se pregătesc de returul cu Inter d'Escaldes

După meciul cu FCU Craiova din etapa a doua a Ligii 1, CFR Cluj urmează să meargă în Andorra pentru returul din Conference League, contra celor de la Inter d'Escaldes.

CFR Cluj a câştigat cu scorul de 3-0 (2-0) meciul cu formaţia andorrană Inter Club d'Escaldes în prima manşă a turului secund preliminar al Europa Conference League la fotbal.

Dacă va trece de Inter Club d'Escaldes, formaţia ardeleană o va întâlni pe Şahtior Soligorsk (Belarus) în turul 3 preliminar al Europa Conference League.

În turul al treilea, CFR ar urma să joace în deplasare prima manşă, pe 4 august, iar revanşa pe teren propriu, în data de 11 august.

 

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu se teme de meciul cu FCU Craiova: „Sper să nu pățească nimeni nimic”

Dan Petrescu, nemulțumit după victoria „feroviarilor” din Conference League: „După cum s-a jucat, scorul e mincinos”

Victorie pentru CFR Cluj. „Feroviarii” au învins Inter Club d'Escaldes în preliminariile Conference League

Ultimele Stiri
abonare newsletter