Sport

Gigi Becali recunoaște superioritatea CFR-ului față de FCSB: „Sunt mai puternici decât noi de 10 ori”

După ce în urmă cu o lună Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, făcea glume pe seama echipei CFR Cluj, într-un final a recunoscut superioritatea lor după calificarea în primăvara europeană.

Gigi Becali nu se mai miră de faptul că ardelenii s-au calificat, deoarece este o echipă mai valoroasă decât formația sa, FCSB/ FOTO: FCSB/Facebook Gigi Becali nu se mai miră de faptul că ardelenii s-au calificat, deoarece este o echipă mai valoroasă decât formația sa, FCSB/ FOTO: FCSB/Facebook

 

 


CFR Cluj s-a calificat joi seară în şaisprezecimile Conference League, după ce au învins-o cu scorul 1-0 echipa de fotbal Ballkani.

 


Gigi Becali, patronal celor de la FCSB, nu a putut să nu laude CFR-ul după calificare.

Becali: „S-a calificat CFR pentru e diferență între noi și ei”

Acesta nu se mai miră de faptul că ardelenii s-au calificat, deoarece este o echipă mai valoroasă decât formația sa, FCSB. Drept dovadă, diferența punctelor din Liga 1.


CFR Cluj se află pe locul 3 în clasamentul Superligii, cu 28 de puncte, în timp ce FCSB ocupă locul 7, cu 20 de puncte, după 14 jocuri disputate de ambele formații.

„Da, dar s-a calificat cu Slavia Praga. Sivasspor le-a dat cu terenul în cap. Și cu Praga au dat un gol cu noroc, dar sunt ei luptători, războinici. Dacă au și noroc, se califică.


S-a calificat CFR pentru e diferență între noi și ei. La câte puncte sunt peste noi? Este diferență de valoare. Sunt mai puternici decât noi de 10 ori. Ei unde sunt și noi unde suntem?! Nu?(dacă mai sunt șanse la titlu-n.red.) Nu mai vreau să spun nimic pentru că nu mai știu fotbal, nu îmi mai dau seama ce se întâmplă. Nu știu. Am dat și eu 1,5-1,7 milioane pe jucători. Cutare, milioane.

Mai bine făceam ca Petrescu, dar nu e bine nici așa, că intri în faliment. A luat jucători gratis, experimentați, le-a dat salarii mari și uite. Dar dacă faci așa, dai un milion pe lună pe salarii, nu ai de unde să îi dai, te ajunge din urmă...Au și încasat, dar nu ajung. Eu am luat jucători tineri, dar văd că nu mai merge așa.


Așa, ca la CFR Cluj, nu pot să fac, să dau banii mei la fotbal. Asta face patronul celor de la CFR Cluj, banii lui îi dă la fotbal”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

 

CITEȘTE ȘI:

CALIFICARE. Campioana României, CFR Cluj, vede primăvara europeană

Cine să-l mai înțeleagă. Gigi Becali, glumă „nesărată” înainte de partida CFR Cluj-Slavia Praga: „Vreau bătaie să mănânce”

Ultimele Stiri
abonare newsletter