Sport

Boc, revoltat de înfrângerea echipei CFR Cluj de către Rapid București: „Au fost furați pe față”

CFR Cluj a fost învinsă de Rapid București cu 2-1, într-un meci din etapa a 16-a a Superligii de fotbal. Giuleștenii au câștigat meciul după un penalty inventat.

CFR Cluj a fost învinsă de Rapid București cu 2-1, într-un meci din etapa a 16-a a Superligii de fotbal. Giuleștenii au câștigat meciul după un penalty inventat/ FOTO: FC Rapid 1923/ Facebook CFR Cluj a fost învinsă de Rapid București cu 2-1, într-un meci din etapa a 16-a a Superligii de fotbal. Giuleștenii au câștigat meciul după un penalty inventat/ FOTO: FC Rapid 1923/ Facebook

 

 


Rapid s-a impus din două penalty-uri.

 


Cătălin Popa a dictat primul penalty, în minutul 32, după ce a revăzut faza la monitorul VAR, pentru un fault al lui Simone Scuffet asupra lui Kevin Luckassen. Intervenția portarului a fost în mod evident neregulamentară, doar că, în aceeași fază, a existat un fault în atac al atacantului Rapidului asupra lui Yuri Matias, astfel că penalty-ul nu trebuia să existe. 

În minutul 68, Onea i-a centrat în careu lui Dugandzic, însă acesta s-a prăbușit în careu lângă Andrei Burcă. Centralul partidei Cătălin Popa a dictat lovitură de la unsprezece metri spre nemulțumirea celor de la CFR Cluj. Andrei Burcă a făcut semn că nu l-a faultat pe atacantul Rapidului, însă Cătălin Popa a primit confirmarea din camera VAR că a fost un contact între fundașul ardelenilor și Marko Dugandzic.


Emil Boc: „Hai să ne înțelegem, au fost furați CFR-iștii, repet, cu acte în toată regula”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a reamintit de arbitrajul VAR din Derby-ul Clujului, dar a fost revoltat și de partida echipei CFR Cluj cu Rapid.

„Când o să se reintre în normalitate și în România cu arbitrajul VAR. Am fost supărat după meciul cu CFR pentru că cel de-al doilea penalty și eliminarea care trebuia făcută și nu s-a făcut au fost atât de flagrante încât s-a văzut și de pe lună (…) Hai să ne înțelegem, au fost furați CFR-iștii, repet, cu acte în toată regula, au fost furați pe față la București. Cum Dumnezeu? Al doilea penalty a fost cădere liberă, fără niciun fel de contact direct”, a declarat Emil Boc la un post de radio local.


De asemenea, Emil Boc a cerut mobilizarea tuturor clujenilor la meciul de joi seară dintre CFR Cluj și Ballkani din Gruia.

„Țin pumnii CFR-ului să câștige în această seară. Ne împărțim în două tabere că așa este viața, dar de seară toți clujenii să-i susțină să meargă mai departe în cupele europene pentru că este vorba de Cluj și de România”, a adăugat Boc.


 

CITEȘTE ȘI:

„U” și CFR, amendate în urma incidentelor din SuperLigă. Căpitanul „Șepcilor Roșii”, suspendat

Dan Petrescu speră la un miracol înaintea meciului cu Ballkani din Conference League: „Este o cursă infernală pentru noi”

Emil Boc, așteptări mari pentru meciul dintre rivalele orașului, „U” Cluj și CFR: „Mă adresez ambelor cluburi și ambelor galerii”

Ultimele Stiri
abonare newsletter