Sport

Emil Boc, așteptări mari pentru meciul dintre rivalele orașului, „U” Cluj și CFR: „Mă adresez ambelor cluburi și ambelor galerii”

În 22 octombrie, rivalele din municipiul Cluj-Napoca, CFR Cluj și „U” Cluj se vor întâlni pe Cluj Arena în etapa a 15-a din Superligă. Emil Boc are așteptări mari pentru acest meci.

În 22 octombrie, rivalele din municipiul Cluj-Napoca, CFR Cluj și „U” Cluj se vor întâlni pe Cluj Arena în etapa a 15-a din Superligă/ Foto: Facebook - Sepciile roșii În 22 octombrie, rivalele din municipiul Cluj-Napoca, CFR Cluj și „U” Cluj se vor întâlni pe Cluj Arena în etapa a 15-a din Superligă/ Foto: Facebook - Sepciile roșii

 

 


Primarul Emil Boc a dezvăluit că are așteptări de la partida dintre cele două rivale din municipiul Cluj-Napoca.

 


Finalul lunii octombrie va consemna un nou episod al derby-ului local dintre Universitatea Cluj și CFR Cluj. Dacă în trecut au fost incidente atât între galerii, cât și între jucători, primarul Emil Boc așteaptă un duel pașnic între cele două tabere.

„Clujul să meargă mai departe, fiecare cu echipa favorită, dar să nu uităm că toți facem parte din acest oraș. Spun asta pentru că în octombrie urmează meciul «U» - CFR și sper că va fi un model de civilizație la Cluj. Un model de competiție în fiecare își va susținere echipa favorite, așa cum și în alte orașe europene au loc derby-uri de acest fel.


Va fi un test al maturității pe care clujenii cred că îl vor trece cu brio. Mă adresez ambelor cluburi și ambelor galerii să ne respectăm reciproc pentru că toți facem imaginea Clujului”, a declarat primarul Emil Boc la un post de radio local.

 

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc i-a felicitat pe campionii de la CFR Cluj: „Admirabil băieții de la Cluj, ne-au adus bucurie”

Boc pune gaz pe foc înainte de startul sezonului: „Becali e cel mai mare fan al lui CFR Cluj”

Ultimele Stiri
abonare newsletter