Sport

Boc, mândru de victoria lui „U” contra FCSB: „Arbitraj corect, victorie fără penalty-uri gratuite sau inventate”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost mândru de victoria echipei „U” Cluj contra FCSB.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost mândru de victoria echipei „U” Cluj contra FCSB/ FOTO: Paul Gheorgheci/monitorulcj.ro Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost mândru de victoria echipei „U” Cluj contra FCSB/ FOTO: Paul Gheorgheci/monitorulcj.ro

 

 


În fața a peste 18.000 de spectatori, „Șepcile Roșii” au învins-o pe FCSB cu scorul 2-1, în ultimul meci din etapa a 16-a a Superligii de fotbal.

 


Primarul Emil Boc, a lăudat victoria celor de la FC Universitatea Cluj.

„«U» Cluj - FCSB 2-1!! Victorie de senzație a Universității Cluj, atmosferă superbă pe Cluj Arena, fair-play, arbitraj corect, victorie fără penalty-uri gratuite sau inventate! Victorie meritată a băieților de la «U»! Bravooo, băieți! Haide «U»!! Suntem mândri de VOI!”, a scris Emil Boc, pe Facebook.


Victorie pentru „U” Cluj contra FCSB

Universitatea a punctat de două ori în prima repriză, prin senegalezul Mamadou Thiam (32), după o minge pierdută de Adrian Şut, şi prin Ioan Filip (40), după un balon respins greşit de francezul Malcom Edjouma. Clujenii au avut şi o bară în prima repriză, prin Thiam (45+1).

FCSB nu a reuşit să îşi creeze nicio ocazie clară timp de o oră de joc, dar a făcut acest lucru după ce „U” a rămas în inferioritate numerică, după eliminarea mijlocaşului brazilian Romario Pires (57), pentru o intrare dură la Andrea Compagno. Portarul gazdelor, Andrei Gorcea, a avut intervenţii providenţiale la mingile trimise de Compagno (62), Valentin Miculescu (71, 77) şi Octavian Popescu (89), dar nu a mai avut ce face la şutul lui Andrei Cordea (86), care a marcat singurul gol al vicecampioanei.


Universitatea mai putea înscrie în ultimul minut (90+4), dar Lorand Fulop a ratat incredibil de două ori singur cu portarul. FCSB venea după patru victorii consecutive.

 

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc, așteptări mari de la derby-ul CFR – „U″: „Am încredere în înțelepciunea celor două galerii″

„U” Cluj - FCSB 2-1. Două gafe „taxate” cu două goluri. Ardelenii au rezistat în 10 oameni

Eugen Neagoe zâmbește după victoria cu FCSB: „Puteam să mai marcăm cinci goluri”

Ultimele Stiri
abonare newsletter