Sport

Emil Boc, așteptări mari de la derby-ul CFR – „U″: „Am încredere în înțelepciunea celor două galerii″

Joi, 20 octombrie, rivalele din municipiul Cluj-Napoca, CFR Cluj și „U” Cluj se vor întâlni pe Cluj Arena într-un meci din Cupa României. Emil Boc are așteptări mari pentru acest meci.

Joi, 20 octombrie, rivalele din municipiul Cluj-Napoca, CFR Cluj și „U” Cluj se vor întâlni pe Cluj Arena într-un meci din Cupa României/ FOTO 1: Șepciile Roșii - Facebook/FOTO 2: Șepciile Roșii - Facebook Joi, 20 octombrie, rivalele din municipiul Cluj-Napoca, CFR Cluj și „U” Cluj se vor întâlni pe Cluj Arena într-un meci din Cupa României/ FOTO 1: Șepciile Roșii - Facebook/FOTO 2: Șepciile Roșii - Facebook

 

 


Primarul Emil Boc a dezvăluit că are așteptări de la partida dintre cele două rivale din municipiul Cluj-Napoca.

 


Zilele de 20 și 23 octombrie vor consemna un nou episod al derby-ului local dintre Universitatea Cluj și CFR Cluj. Dacă în trecut au fost incidente atât între galerii, cât și între jucători, primarul Emil Boc așteaptă un duel pașnic între cele două tabere.

„Mă aștept la fair-play și la un spectacol de calitate, fiecare să ne susținem echipa favorită, dar repet, cu fair-play, cu atmosferă în care să-i facă cinste Clujului. Am încredere în înțelepciunea celor două galerii că vor știi să expună tot ce este mai frumos în Cluj, în față și să ne facă plăcere în viitor să mergem cu familiile și copiii la stadion. Să fie o sărbătoare a Clujului așa cum este și la Torino, la Manchester, la Milano și în alte orașe din Europa unde există două echipe puternice în prima liga națională. Va fi mai greu la început, sunt convins că dacă toți tragem la aceeași căruță sunt convins că putem reuși (…) Acest meci este unul al maturității, al sportului clujean, da, avem galerii extraordinare și moduri de susținere impecabile, dar trebuie să ne rezumăm la fair-play″, a declarat edilul la un post de radio local.


După 7 ani de pauză, Universitatea Cluj și CFR Cluj vor fi din nou față în față. „Studenții″ vor fi gazda celei de-a cincea înfruntări între cele două rivale în Cupa României. „U″ Cluj s-au calificat în Grupa C a competiției în urma unei victorii contra Concordiei Chiajna, în timp ce „feroviarii″ aveau un loc asigurat datorită locului ocupat în ediția precedentă din Superligă.

 

CITEȘTE ȘI:

Jandarmii, mobilizați la meciurile dintre „U” și CFR Cluj. „Să se evite deplasarea în grupuri mari, suporterii să nu se implice în conflicte”

Derby-ul Clujului revine după 7 ani! Zi de meci între CFR și „U″

Întâlnire de gradul zero înainte de meciul CFR - „U”. Suporterii celor două formații strigă mobilizarea

abonare newsletter