Sport

Adrian Mutu nu îl crede pe Cristi Balaj când spune că meciul Rapid-CFR Cluj nu e prioritar: „Nu suntem nou-veniți în fotbal!”

Adrian Mutu, antrenorul echipei Rapid, nu îl crede pe Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, când spune că meciul de duminică seara nu este prioritar și îi lasă pe jucători să se odihnească înainte de meciul cu Ballkani.

Adrian Mutu, antrenor Rapid, la conferința de presă dinaintea meciului cu CFR Cluj / Foto: captură ecran YouTube - Rapid TV Adrian Mutu, antrenor Rapid, la conferința de presă dinaintea meciului cu CFR Cluj / Foto: captură ecran YouTube - Rapid TV

 

 


Cristi Balaj a dat de înțeles că va lăsa jucătorii să se odihnească la meciul cu Rapid de duminică seară, fiindcă partida cu Ballkani din ultima etapă a grupelor Conference League ar fi mult mai importantă.

 


Antrenorul giuleștenilor, Adrian Mutu, nu îl crede pe Balaj și a susținut într-o conferință de presă că știe că unele declarații „sunt făcute într-un anumit scop”. Mutu spune că echipa sa nu se va relaxa:

„Vom întâlni o echipă experimentată, o echipă obișnuită cu orice fel de presiune. Pentru noi e un meci în care trebuie să fim extrem de concentrați, știm puterea lor de a rezista, maturitatea lor. E o echipă care în ultimii cinci ani știm foarte bine ce au făcut. Va fi un meci în care trebuie să ne autodepășim și trebuie să fim foarte atenți. Au un lot destul de numeros. Faptul că au pierdut nu îl văd ca pe un avantaj, îl văd ca pe o șansă pentru ei de a se reabilita în fața suporterilor. E o echipă obișnuită să fie angrenată în Europa. Nu suntem avantajați. E o echipă obișnuită să joace din trei în trei zile.


La un club de avengura CFR-ului aș evita să spun că vor juca cu ’echipa a doua’. Vom vedea ce echipă va folosi Dan Petrescu. Presiunea este pe ei pentru că sunt campioni, dar și pe noi pentru că jucăm acasă. Încercăm să rămânem în top. Începe returul și se anunță și pentru noi săptămâni grele.

Nu știu dacă să cred ce declară domnul Balaj. Îmi e greu să cred că vor veni doar să facă act de prezență. Din contră, e o declarație care să ne relaxeze pe noi, dar nu se va întâmpla asta, nu suntem nou-veniți în fotbal. Știm că anumite declarații sunt făcute într-un anumit scop”, a declarat Adrian Mutu la o conferință de presă, sâmbătă.

CITEȘTE ȘI:

Mario Camora, internat de urgență în București! Ce probleme de sănătate are căpitanul lui CFR Cluj

Antrenorul echipei Sivasspor, mândru că a dejucat strategia CFR-ului: „Știam care este jocul lor”

Ultimele Stiri
abonare newsletter