Sport

Mario Camora, internat de urgență în București! Ce probleme de sănătate are căpitanul lui CFR Cluj

Mario Camora, capitanul echipei CFR Cluj, a fost internat de urgență la Spitalul Universitare din București, cu o zi înainte de partida cu Rapid, din etapa cu numărul 16, Liga 1.

Mario Camora, căpitanul echipei CFR Cluj, internat de urgență în spital. Ce a pățit / Foto: Facebook - CFR Cluj Mario Camora, căpitanul echipei CFR Cluj, internat de urgență în spital. Ce a pățit / Foto: Facebook - CFR Cluj

 

 


Mario Camora, căpitanul ardelenilor în vârstă de 35 de ani, a acuzat o stare de rău, febră și alte simptome, înainte de meciul cu Rapid, scrie digisport.ro.

 


Fotbalistul este suspect de apendicită și a fost internat la Spitalul Universitar, deși Camora voia să revină la Cluj-Napoca. Ca să nu i se agraveze starea, medicii i-au recomandat să rămână la București.

„Am discutat cu el, i-am făcut o recomandare să rămână la București, doar că nu pot să decid. Încercăm să îi sugerăm, dar nu putem să îi impunem. Este foarte apropiat de familie și vrea să fie lângă ei. Din ce a discutat cu medicii, i-au spus că este transportabil. Nu știu cum va ajunge la Cluj, cu avionul sau cu mașina. El umblă în picioare acum, el știe cel mai bine nivelul durerilor. A comunicat cu oamenii de la Spitalul Universitar. Eu i-am recomandat să rămână aici, dar mai multe nu pot face. El decide. De îndată ce va ajunge la Cluj va intra în operație”, a spus Cristi Balaj, președinte CFR Cluj, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.


Rămâne de văzut cât timp va lipsi de pe teren, însă este sigur că Mario Camora nu va mai juca în partida cu Rapid.

Fotbalistul tocmai își revenise după meciul câștigat contra echipei „U” Cluj, scor 2-1, în Derby-ul Clujului, când a primit o lovitură la genunchiul stâng.


Meciul din Liga 1 între CFR Cluj și Rapid are loc duminică seară, de la ora 21:00.

CITEȘTE ȘI:

Mario Camora, despre criticile primite la echipa națională: „Familia mea a suferit cel mai mult”

Mario Camora, român cu acte în regulă. Căpitanul lui CFR Cluj a depus jurământul și a devenit cetățean român. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter