Sport

După ce i-a jignit, Gigi Becali laudă echipa CFR Cluj: „La CFR e un antrenor care știe să facă rezultate”

Meciurile de joi, 13 octombrie, au fost cu noroc pentru CFR Cluj și cu ghinion pentru FCSB. În timp ce campioana României i-a bătut cu 2-0 pe cei de la Slavia Praga, FCSB a primit o lecție dureroasă de fotbal de la Silkeborg cu 0-5.

Gigi Becali, laude la adresa lui Dan Petrescu/ Foto: FCSB/Facebook Gigi Becali, laude la adresa lui Dan Petrescu/ Foto: FCSB/Facebook

 

 


Gigi Becali, patronal celor de la FCSB nu a putut trece cu vederea rezultatul rivalilor de la CFR Cluj. 

 


În timp ce campioana României a obținut o victorie frumoasă în meciul de retur cu Slavia Praga în UEFA Conference League, vicecampioana României a fost umilită cu cei de la Silkeborg.

Întrebat care e rețeta succesului lui Dan Petrescu, Becali a dat un răspuns tranșant, care îl vizează tot pe Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB.


„La CFR e un antrenor care nu că face el, e un specialist care știe să facă rezultate, asta știe el să facă, e specialist de rezultate, are știința asta, a scos niște rezultate, dar nu putem spune acum că ne dă pe spate CFR, că a luat și ea bătăi.

Petrescu ce le face? Vomită. A zis Petrescu «N-am văzut niciun jucător prea antrenat», asta e deviza lui. Auzi, parolă! Antrenează-l, mă! Dacă-l ții acolo trei ore, mintea lui e la fotbal. Așa, o oră jumătate stă la gagici, pe telefon, la draci. Dacă e obosit, nu-i mai stă gândul la femei”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.


Reamintim că înainte de meciurile de joi, 13 octombrie, Gigi Becali a făcut o glumă „nesărată” la adresa CFR-ului.

„Eu nu vreau două victorii joi (FCSB și CFR, în Conference League-n.red.). Ce mă interesează pe mine coeficientul de țară? Cealaltă nu vreau nici măcar egal. Vreau bătaie să mănânce. Și eu glumesc acum, nu prea mă interesează. Zic așa, ca să râdeți voi.


Nu mă interesează ce face CFR-ul. Mai zicem așa, să-i mai enervez, să mai glumim, dar ce mă interesează pe mine ce face CFR-ul? Aaaa, dacă era vorba de Liga Campionilor, atunci da, nu-mi doream (să se califice CFR în grupe-n.red.). Dar, așa, ce mă interesează pe mine că iau ei 500.000 de euro? Să ia 500.000 de euro!”, a declarat în urmă cu două zile Gigi Becali, la Pro Arena.

 

CITEȘTE ȘI:

POZA ZILEI! Jucătorii de la Slavia Praga, respect față de suporterii dezamăgiți de dubla înfrângere cu CFR Cluj

Victorie SUPERBĂ pentru CFR Cluj în Conference League. CFR-Slavia Praga 2-0

Cine să-l mai înțeleagă. Gigi Becali, glumă „nesărată” înainte de partida CFR Cluj-Slavia Praga: „Vreau bătaie să mănânce”

VIDEO. Un bărbat a intrat în STOP CARDIAC la meciul CFR Cluj-Slavia Praga! Participanții și paramedicii i-au salvat viața.

abonare newsletter