Sport

Dan Petrescu face schimbări de lot pentru meciul cu „U” Cluj: „Doamne ferește să pierdem”

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a anunțat că va face schimbări pentru primul meci cu „U” Cluj, din Cupa României.

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a anunțat că va face schimbări pentru primul meci cu „U” Cluj, din Cupa României/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ/ Facebook Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a anunțat că va face schimbări pentru primul meci cu „U” Cluj, din Cupa României/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ/ Facebook

 

 


Dan Petrescu a declarat, luni seară, după victoria cu Sepsi Sfântu Gheorghe că urmează două meciuri grele pe Cluj Arena. 

 


„Normal, dacă e derby, cum să nu fie grele. Și ceea ce e clar, vor fi  două echipe diferite ale noastre, total diferite, ale lor nu știu. O echipă în Cupă și alta în Campionat.

Dar repet, nu fac echipa ca, doamne ferește să pierdem. Nu îmi place să stau pe bancă și să pierd un meci, mai ales un derby. Voi face o echipă, care cred în ea că trebuie să câștige acest meci”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.


Petrescu va trimite în primul meci cu „U” Cluj echipa a doua.

„E clar ca o sa folosim două echipe cu U Cluj, una in Cupa si alta in Campionat. Pentru noi prioritar este campionatul (…) Indiferent cine va intra pe teren, îmi voi dori să câștig, chiar dacă Cupa României pentru noi este pe locul trei, după Campionat și Cupele Europene”, a declarat Dan Petrescu.


Urmează două meciuri de foc pe Cluj Arena

„U” și CFR Cluj se vor întâlni de două ori pe Cluj Arena, în Campionat și Cupa României. Cele două date pentru meciuri sunt 20, respectiv 23 octombrie.

În urmă cu o săptămână, primarul municipiului Cluj-Napoca, a făcut apel la calm cunoscând rivalitatea dintre suporterii celor două echipe.


„Sper ca la meciurile cu CFR să demonstrăm ca oraș că avem capacitatea de a gestiona un spectacol sportiv de calitate. Sunt puțin îngrijorat pentru că am primit semnale din partea ambelor cluburi că există în interiorul ambelor cluburi persoane care nu ar dori ca acest meci să fie unul liniștit și echilibrat, ci să incite la lucruri care nu sunt conforme cu fair-play-ul.

Le atrag atenția că știu și să nu se joace cu orașul. Nimeni nu are voie să incite în acest oraș, dincolo de fair-play-ul sportiv. Fiecare ne susținem echipa favorită. Cer ambelor cluburi maturitate și să își facă ordine în propria ogradă pentru că se știe și se vede.

Iar cele două galerii sunt convins că au înțelepciunea și maturitatea necesară să facă ceea ce trebuie pentru sport și pentru fair-play (…) Trebuie pus deoparte ceea ce s-a greșit în trecut și să mergem mai departe cu susțineri sportive și fair-play”, a declarat edilul.

 

CITEȘTE ȘI:

POZA ZILEI! Jucătorii de la Slavia Praga, respect față de suporterii dezamăgiți de dubla înfrângere cu CFR Cluj

Strategia Universității Cluj pentru meciurile cu CFR. „Să marcăm mai mult decât adversarul”

Se încing spiritele înainte de derby-ul Clujului. Ofensă la adresa suporterilor din Gruia. Ce au făcut „Șepcile Roșii”

abonare newsletter