Sport

POZA ZILEI! Jucătorii de la Slavia Praga, respect față de suporterii dezamăgiți de dubla înfrângere cu CFR Cluj

CFR Cluj a reușit a doua victorie contra echipei Slavia Praga, în UEFA Conference League. Cehii au îngenuncheat la final în fața galeriei, după al doilea eșec în decurs de o săptămână contra campioanei României.

CFR Cluj a reușit a doua victorie contra echipei Slavia Praga, în UEFA Conference League/ Foto: Raed Krishan/gsp.ro CFR Cluj a reușit a doua victorie contra echipei Slavia Praga, în UEFA Conference League/ Foto: Raed Krishan/gsp.ro

 

 


CFR Cluj a învins formaţia cehă Slavia Praga cu scorul de 2-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, în Grupa G a competiţiei de fotbal Europa Conference League.

 


Campioana României a sacrificat orice spectacol şi a arătat pragmatism, câştigând în faţa celei mai valoroase echipe din grupă.

La finalul partidei, cehii au îngenuncheat în fața fanilor și și-au cerut scuze de la eșecurile din ultimele partide.


Prin acest gest, jucătorii echipei Slavia Praga au dorit să le ceară scuze fanilor, mai ales că echipa a legat al treilea eșec consecutiv. Primul a fost eșecul dublu cu CFR Cluj (0-1 la Praga; 0-2 la Cluj) și eșecul cu Sigma Olomouc, în campionat (0-2, la Olomouc).

 

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, după victoria echipei CFR Cluj: „Îi spuneam că «aiurează» celui care credea că luăm 6 puncte cu Slavia”

Victorie SUPERBĂ pentru CFR Cluj în Conference League. CFR-Slavia Praga 2-0

Cine să-l mai înțeleagă. Gigi Becali, glumă „nesărată” înainte de partida CFR Cluj-Slavia Praga: „Vreau bătaie să mănânce”

VIDEO. Un bărbat a intrat în STOP CARDIAC la meciul CFR Cluj-Slavia Praga! Participanții și paramedicii i-au salvat viața.

Ultimele Stiri
abonare newsletter