Sport

Boc, avertizări pentru galeriile CFR și „U”: „Am primit semnale că nu s-ar vrea un meci liniștit. Să nu se joace cu orașul!”

„U” Cluj și CFR Cluj se vor întâlni pe Cluj Arena atât în meciurile din Superligă, cât și în Cupa României. Rivalitatea dintre suporterii ambelor echipe sunt cunoscute de către autorități.

„U” Cluj și CFR Cluj se vor întâlni pe Cluj Arena atât în meciurile din Superligă, cât și în Cupa României/ FOTO: 1- Facebook - Peluza Vișinie/2.Facebook-Șepciile Roșii „U” Cluj și CFR Cluj se vor întâlni pe Cluj Arena atât în meciurile din Superligă, cât și în Cupa României/ FOTO: 1- Facebook - Peluza Vișinie/2.Facebook-Șepciile Roșii

 

 


„U” Cluj și CFR Cluj se vor întâlni peste două săptămâni în meciurile din Cupa României și SuperLigă.

 


Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat la un post de radio local că este îngrijorat de desfășurarea meciurilor dintre „U” și CFR Cluj.

Potrivit edilului, Clujul trebuie să demonstreze că are capacitatea de a gestiona un spectacol sportiv de calitate, iar asta privește și galeriile rivalelor din oraș.


„Sper ca la meciurile cu CFR să demonstrăm ca oraș că avem capacitatea de a gestiona un spectacol sportiv de calitate. Sunt puțin îngrijorat pentru că am primit semnale din partea ambelor cluburi că există în interiorul ambelor cluburi persoane care nu ar dori ca acest meci să fie unul liniștit și echilibrat, ci să incite la lucruri care nu sunt conforme cu fair-play-ul.

Le atrag atenția că știu și să nu se joace cu orașul. Nimeni nu are voie să incite în acest oraș, dincolo de fair-play-ul sportiv. Fiecare ne susținem echipa favorită. Cer ambelor cluburi maturitate și să își facă ordine în propria ogradă pentru că se știe și se vede.


Iar cele două galerii sunt convins că au înțelepciunea și maturitatea necesară să facă ceea ce trebuie pentru sport și pentru fair-play (…) Trebuie pus deoparte ceea ce s-a greșit în trecut și să mergem mai departe cu susțineri sportive și fair-play”, a declarant edilul la post de radio local.

Partida dintre „U” și CFR din prima etapă a fazei grupelor din Cupa României va avea loc pe 20 octombrie, de la ora 21:00, pe Cluj Arena, iar meciul din SuperLigă va avea loc pe data de 23 octombrie, de la ora 21:00, tot pe Cluj Arena.


 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a obținut o victorie la Praga, în Europa Conference League. 0-1 cu Slavia

S-au stabilit grupele Cupei României. CFR și „U” Cluj, adversare directe

Concordia Chiajna - „U” Cluj 0-2. Ardelenii au obținut biletul spre grupele Cupei României

Ultimele Stiri
abonare newsletter