Actualitate

VIDEO. Un bărbat a intrat în STOP CARDIAC la meciul CFR Cluj-Slavia Praga! Participanții și paramedicii i-au salvat viața.

Un bărbat a intrat în stop cardio-respirator în timpul meciului CFR Cluj-Slavia Praga, pe Stadionul Dr. Constantinescu din Cluj-Napoca.

Un bărbat a intrat în STOP CARDIAC la meciul CFR Cluj-Slavia Praga / Foto: ISU Cluj Un bărbat a intrat în STOP CARDIAC la meciul CFR Cluj-Slavia Praga / Foto: ISU Cluj

 

 


Urgența medicală a întrerupt meciul pentru o perioadă. 

Când ceilalți participanți au observat că un bărbat a intrat în stop cardio-respirator au început să aplice manevre de resuscitare până la sosirea echipajului medical de urgență.


Paramedicii au continuat după ce au ajuns la fața locului și, din fericire, viața bărbatului a fost salvată.

Victima a fost preluată apoi de medici și transportată la spital:


„Un echipaj SMURD, care asigura măsuri specifice pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, a fost solicitat să acorde asistență medicală de urgență unui bărbat care a intrat în stop cardio-respirator, în timp ce asista la meciul de fotbal ce s-a desfășurat în această seară.

Câteva persoane cu pregătire medicală ce se aflau în apropierea bărbatului, în vârstă de aproximativ 60 de ani, au început manevrele de resuscitare de bază, până la sosirea salvatorilor SMURD. Echipajul a preluat imediat aplicarea manevrelor de resuscitare și a început suportul vital avansat pentru victimă. Din fericire, acestea au reușit să readucă semnalele vitale pentru bărbat fiind transportat la institutul inimii pentru îngrijiri de specialitate. Acesta era conștient și cooperant în momentul predării”, a transmis ISU Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter