Sport

Dan Petrescu „ridică în slăvi” echipa Slavia Praga: „Are un lot fantastic”

CFR Cluj a produs o surpriză plăcută în prima manșă a duelului cu Slavia, unde au câștigat cu 1-0 în runda a patra din grupele Europa Conference League. Joi, 13 octombrie, în Gruia, „Feroviarii” vor întâlni în retur echipa din Cehia.

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a lăudat lotul celor de la Slavia Praga și a mărturisit că este de părere că formația din Cehia va ajunge în finala Conference League/ Foto: captură ecran YouTube CFR 1907 Official Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a lăudat lotul celor de la Slavia Praga și a mărturisit că este de părere că formația din Cehia va ajunge în finala Conference League/ Foto: captură ecran YouTube CFR 1907 Official

 

 


CFR Cluj a obţinut o victorie nesperată cu echipa Slavia Praga în meciul din 6 octombrie.

 


Pentru CFR Cluj urmează meciul din etapa a 4-a din Conference League cu Slavia Praga, joi, 13 octombrie, de la ora 19:45, pe stadionul din Gruia.

La conferința de presă premergătoare partidei de joi seara, Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a lăudat lotul celor de la Slavia Praga și a mărturisit că este de părere că formația din Cehia va ajunge în finala Conference League.


„E important rezultatul, chiar dacă luăm gol, trebuie să fie un rezultat pozitiv. Toată lumea crede că eu nu vreau să iau gol. Eu îmi doresc să câștig. (...)

Slavia are un lot fantastic, de 30 de jucători. Le-au lipsit câte zece jucători și la meciul cu Sivasspor, și la meciul cu Balkani, dar au un lot atât de bun încât nu se vede când lipsește cineva. Eu sper să greșesc, dar cred că vor ajunge foarte departe.


Anul trecut au ajuns în sferturi, eu îi văd în finală. Au un lot foarte bun și un antrenor care e de cinci ani la echipă. E un lucru important să stai cinci ani la o echipă. Înseamnă că antrenorul cunoaște foarte bine lotul și jucătorii”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Gigi Becali, dezlănțuit înaintea meciurilor de joi

FCSB și CFR vor evolua, joi,  Conference League, formațiile sperând în continuare să obțină puncte pentru a merge mai departe în competiție. Dacă FCSB va avea ocazia să își ia revanșa după umilința cu Silkeborg (scor 0-5), CFR se va duela cu Slavia Praga.


Gigi Becali, patronul echipei FCSB, s-a ținut de glume înaintea meciurilor din Conference League. Acesta a vorbit despre parcursul Campioanei României în grupele Conference League și a făcut o glumă pe seama echipei lui Dan Petrescu transmițând că își dorește ca doar FCSB să câștige meciul de joi.

„Eu nu vreau două victorii joi (FCSB și CFR, în Conference League-n.red.). Ce mă interesează pe mine coeficientul de țară? Cealaltă nu vreau nici măcar egal. Vreau bătaie să mănânce. Și eu glumesc acum, nu prea mă interesează. Zic așa, ca să râdeți voi.

Nu mă interesează ce face CFR-ul. Mai zicem așa, să-i mai enervez, să mai glumim, dar ce mă interesează pe mine ce face CFR-ul? Aaaa, dacă era vorba de Liga Campionilor, atunci da, nu-mi doream (să se califice CFR în grupe-n.red.). Dar, așa, ce mă interesează pe mine că iau ei 500.000 de euro? Să ia 500.000 de euro!”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena, citat de digisport.ro

 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a obținut o victorie la Praga, în Europa Conference League. 0-1 cu Slavia

Gigi Becali, dezlănțuit: „Nu mă tem de CFR Cluj, o să bat la ei ca la varză”

Cine să-l mai înțeleagă. Gigi Becali, glumă „nesărată” înainte de partida CFR Cluj-Slavia Praga: „Vreau bătaie să mănânce”

abonare newsletter