Sport

Dan Petrescu, ironie către FCSB: „CFR Cluj face rezultate, dar ne gândim la alții care pierd cu 5-0!”

CFR Cluj a reușit o victorie uriașă pe terenul Slaviei Praga, 1-0, în runda a treia din grupele UEFA Conference League, iar FCSB a suferit o înfrângere umilitoare în Danemarca, contra lui Silkeborg, 0-5. Dan Petrescu nu s-a putut abține să nu fie ironic.

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, nu a ratat momentul și a „înțepat-o” pe FCSB pentru rezultatul umilitor din Danemarca/ Foto: CFR Cluj/ Facebook Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, nu a ratat momentul și a „înțepat-o” pe FCSB pentru rezultatul umilitor din Danemarca/ Foto: CFR Cluj/ Facebook

 

 


Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, nu a ratat momentul și a „înțepat-o” pe FCSB pentru rezultatul umilitor din Danemarca.

 


Tehnicianul s-a arătat dezamăgit de faptul că rezultatul vicecampioanei a fost mai mult dezbătut decât victoria CFR-ului.

„Problema e că se vorbeşte prea mult şi nu se face. Ar trebui să muncim mai mult, asta o zic mereu. Eu sunt de dimineaţă până seara la fotbal, de 20 de ani ca antrenor şi 20 de ani ca jucător. Toţi vorbim, dar hai să şi muncim puţin, că eu asta fac, muncesc.


V-am zis că România este, în momentul de faţă, pe tobogan. Asta este realitatea şi noi tot ne gândim ce a fost înainte. S-a dus!

Realitatea asta este, urna a patra sau a treia, Liga C, Liga D. La fotbal, dacă CFR nu era în ultimii cinci ani, ce se întâmpla? Spuneţi-mi şi mie, nu era nimic. Noroc cu CFR Cluj, care a făcut ceva în Europa.


Singura echipă din România care a făcut ceva este CFR Cluj, dar asta nu convine, din păcate. În loc să fim fericiţi că CFR Cluj face rezultate, ne gândim la alţii care pierd cu 5-0”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului cu UTA Arad.

 

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu: „Pentru mine, victoria CFR Cluj cu Slavia Praga este o jumătate de minune”

CFR Cluj a obținut o victorie la Praga, în Europa Conference League. 0-1 cu Slavia

FCSB nu a fost prima opțiune pentru Billel Omrani. Dezvăluirea patronului echipei CFR Cluj: „S-a rugat să vină înapoi”

abonare newsletter