Sport

Adrian Păun s-a despărțit astăzi de CFR Cluj

Adrian Păun (27 de ani) s-a despărțit azi de CFR Cluj, deși perioada de mercato din România s-a încheiat de ceva timp.

Adrian Păun (CFR Cluj) - 1.8 milioane de euro cotă de piață / Foto: Sport Pictures Adrian Păun (CFR Cluj) - 1.8 milioane de euro cotă de piață / Foto: Sport Pictures

 

Atacantul nu va rămâne fără echipă deoarece va semna, cel mai probabil, un contract cu israelienii de la Hapoel Beer Sheva.


Fotbalistul nu a mai intrat în planurile lui Dan Petrescu, astfel că cei din conducere au căutat o soluție pentru a-l ajuta și pe Păun ca să nu rămână în afara terenului de joc până la iarnă.

În aceste condiții, șefii campioanei au decis să-l lase liber pe jucător, mai ales că exista interes de la echipa din Israel. Acolo se mai pot face transferuri până diseară, la ora 23:59, astfel că fostul jucător din Gruia poate parafa noua înțelegere, așa cum susțin și cei de la m.sport5.com.


  • 5 prezențe a bifat Păun în acest sezon în tricoul lui CFR Cluj, două ca titular, trei din postura de rezervă, fără a marca vreun gol.
  • 8 meciuri are Păun pentru CFR Cluj în tururile preliminare europene, trei ca titular, cinci din postura de reezervă. A jucat și în Supercupa României, CFR Cluj - Sepsi 1-2.

Alexandru Păun a câștigat la finalul sezonului trecut al cincilea titlu cu CFR Cluj, după cele din precedentele patru sezoane.

Mijlocașul spera ca formația din Gruia să acceadă în grupele Ligii Campionilor, dar până la urmă a ajuns în Conference League.


„Sunt foarte fericit. Aceleași emoții ca la primul campionat. A fost mai tensionat titlul acesta decât celelalte. Vă dați seama că citim presa, vedem la televizor, nimeni nu ne dădea nicio șansă. Pentru CFR Cluj urmează cupele europene. (n.r. - să ne gândim la grupe?) Da. Trebuie să sperăm. Pentru mine, personal, îmi doresc să fiu sănătos pentru că este cea mai importantă”, spunea Păun, vara trecută.

CITEȘTE ȘI:

Jucătorul CFR Cluj, Adrian Păun, a fost convocat în lotul României

Boc, apel la calm în urma divergențelor dintre suporterii „U” și CFR Cluj: „Cei care au tangență cu violența să își dezvolte capacitățile în alte părți”

„Saga” plecării lui Dan Petrescu se apropie de final. „Bursucul”, tot mai aproape de a rămâne la CFR Cluj

abonare newsletter