Sport

„Saga” plecării lui Dan Petrescu se apropie de final. „Bursucul”, tot mai aproape de a rămâne la CFR Cluj

După mai multe tensiuni dintre Neluțu Varga și Dan Petrescu se pare că situația s-au mai domolit, iar „Bursucul” este tot mai aproape de a rămâne tehnicianul echipei CFR Cluj.

Dan Petrescu, mai aproape de a rămâne pe banca tehnică a echipei CFR Cluj/ FOTO: captură ecran Dan Petrescu, mai aproape de a rămâne pe banca tehnică a echipei CFR Cluj/ FOTO: captură ecran

 

Potrivit surselor Digisport.ro, se pare că Dan Petrescu și Neluțu Varga au revenit la sentimente mai bune, după ce s-au aflat la cuțite.


 

Conform sursei citate, tehnicianul va continua la gruparea din Gruia, în condițiile în care Varga îl va asigura de susținerea lui.


 

Dan Petrescu a amânat întâlnirea cu Neluțu Varga, fiind suspect de Covid-19. În aceste condiții, „Bursucul” va conduce antrenamentul echipei de joi după-amiază.


O ședință între antrenor și patron va avea loc, însă nu pentru a se stabili termenii despărțirii, ci pentru ca Petrescu să fie reconfirmat în funcție. Sursele Digi Sport susțin că tehnicianul va continua la gruparea din Gruia, în condițiile în care Ioan Varga îl va asigura de susținerea lui.

Fiind cunoscut ca o persoană impulsivă, Neluțu Varga a depășit momentul de furie și este dispus să-i pună la dispoziție în continuare lui Dan Petrescu ce are nevoie pentru a face performanță.


Tensiunile au început când Dan Petrescu era nemulțumit de faptul că se simte sabotat din interiorul clubului, fără a îndrepta atenția neapărat spre Neluțu Varga. Conflictul a crescut și mai mult când patronul echipei CFR Cluj a  răbufnit în urma declarațiilor pe care le face antrenorul, dar și pentru că jocul CFR-ului nu a fost pe măsura așteptărilor. La ruptura dintre cei doi ar fi contribuit și faptul că CFR Cluj a ratat calificarea în grupele Europa League, competiție care ar fi generat mai mulți bani pentru gruparea din Gruia.

 

CITEȘTE ȘI:

Cine i-ar putea lua locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj? Un fost selecționer, principalul favorit

Amenințări directe. Fanii lui „U” nu acceptă ca CFR să joace pe Cluj Arena: „Ne asumăm orice”

Neluțu Varga, „pus la zid” după conflictul cu Petrescu: „Ceea ce se întâmplă la noi nu se întâmplă nicăieri în Europa”

Dan Petrescu pregătește plecarea de la CFR: „Băi băieți, eu plec! Nu mai pot continua așa, să vină altul să câștige Champions League”

Ultimele Stiri
abonare newsletter