Sport

Cine s-ar fi gândit? Billel Omrani, fost jucător la CFR Cluj, a plecat la FCSB

Clubul FCSB a anunţat, marţi, că l-a legitimat pe atacantul francez Billel Omrani, liber de contract după cea plecat de la campioana CFR Cluj la finalul sezonului trecut.

Clubul FCSB a anunţat, marţi, că l-a legitimat pe atacantul francez Billel Omrani, liber de contract după cea plecat de la campioana CFR Cluj/ Foto: Facebook - FCSB Clubul FCSB a anunţat, marţi, că l-a legitimat pe atacantul francez Billel Omrani, liber de contract după cea plecat de la campioana CFR Cluj/ Foto: Facebook - FCSB

 

 


FCSB a anunţat transferul atacantului francez Billel Omrani, liber de contract după cea plecat de la campioana CFR Cluj la finalul sezonului trecut.

 


„Atacantul francez în vârstă de 29 de ani va purta tricoul cu numărul 19 şi a efectuat deja primul antrenament sub comanda lui Nicolae Dică. Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!”, a anunţat FCSB pe contul oficial de Facebook.

 



La începutul lunii august şi FC Rapid a fost interesat de serviciile atacantului francez, pe care antrenorul Adrian Mutu l-a numit „un jucător interesant”, precizând însă că nu ştie dacă şi-l poate permite.

Billel Omrani este un atacant născut la 2 iunie 1993, în Forbach, Franţa, care a început fotbalul la Olympique Marseille şi a mai evoluat, în Franţa, pentru AC Arles Avignon.


Din septembrie 2016 şi până în mai 2022 a evoluat pentru CFR Cluj, alături de care a cucerit 5 titluri de campion şi 2 Supercupe ale României. De asemenea, are în palmares şi Cupa Ligii Franţei, cu Olympique Marseille, în 2012.

 

CITEȘTE ȘI:

Billel Omrani nu şi-a găsit echipă după despărțirea de CFR Cluj. Petrescu: „Nici nu ştiu ce vrea”

Patronul lui CFR Cluj îi liniștește pe fani: „Becali își face iluzii cu Omrani. Nu pleacă nicăieri”

Situația lui Omrani rămâne incertă la CFR Cluj. Atacantul ar putea pleca gratis la vară

Billel Omrani nu vrea să își prelungească contractul cu CFR Cluj după plecarea lui Dan Petrescu

Ultimele Stiri
abonare newsletter