Sport

Eșec pentru CFR Cluj, în Gruia. Campioana a fost făcută „șah-mat” de puștii lui Hagi

Farul Constanţa a revenit pe primul loc în clasamentul Superligii de fotbal, după ce a învins campioana CFR Cluj cu scorul de 3-1 (1-1), duminică seara, în deplasare, într-un meci din etapa a şaptea.

Farul Constanţa a revenit pe primul loc în clasamentul Superligii de fotbal, după ce a învins campioana CFR Cluj/ Foto: Facebook - Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA Farul Constanţa a revenit pe primul loc în clasamentul Superligii de fotbal, după ce a învins campioana CFR Cluj/ Foto: Facebook - Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

 

 


Clujenii au deschis scorul prin elveţianul Cephas Malele (10 - penalty). Iniţial, Malele marcase în min. 6, însă, după consultarea arbitrajului video, Radu Petrescu a dictat penalty pentru un henţ care a precedat golul, marcat din ofsaid.

 


Farul a reuşit egalarea prin Alexi Pitu (35), care a marcat primul său gol în eşalonul de elită, din pasa lui Dragoş Nedelcu.

Gheorghe Hagi a mutat inspirat la pauză, când l-a introdus pe Louis Munteanu, care a marcat de două ori în ultima jumătate de oră a meciului (63, 87), din pasele lui Pitu şi Carlos Casap.


Pentru Munteanu au fost primele goluri înscrise după revenirea de la Fiorentina. Farul este neînvinsă în continuare, aceasta fiind a doua sa victorie în deplasare în acest sezon.

CFR Cluj a suferit a treia înfrângere în Superligă, ultimele două pe teren propriu, cu FC Botoşani şi Farul.


Petrescu, strategie nouă înainte de meci

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, declarase sâmbătă seara, într-o conferinţă de presă, că pe teren vor fi 11 jucători total diferiți față de returul cu Maribor din play-off-ul Conference League.

„Jucăm împotriva liderului actual, împotriva echipei antrenată de Hagi, care după cum ştim, la fel ca şi mine, e un învingător. Indiferent cine câştigă mâine (28 august – n. red.), noi doi am fost învingători ca jucători, suntem ca antrenori. Mentalitate excelentă. Şi sunt convins că va fi extraordinar de greu mai ales că voi schimba toată echipa. Nu va fi niciun jucător care a jucat ieri, îmi e imposibil să bag.


Dacă vă uitaţi la program, nu puteţi crede ce program am. Suntem cu un program infernal şi e foarte greu să ţinem pasul. Vedem dacă cei care intră, cei 11 noi, vor reuși să facă un rezultat bun. Mai ales că Gică Hagi are la dispoziţie toţi jucătorii şi parcă Alibec e în forma cea mai bună de când s-a dus acolo. La ultimul meci a fost excelente, la meciul cu Voluntariul.

Sunt convins că ne va fi foarte greu, dar sper ca şi lor să le fie foarte greu. Cei care intră să demonstreze că merită să joace la CFR Cluj”, a declarat Petrescu în cadrul conferinței de presă. 

 

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, declarație halucinantă după ce a aflat cu cine va juca CFR Cluj în Conference League: „M-am supărat că au căzut cu FCSB”

Zi de meci! CFR Cluj-Farul Constanța. Dan Petrescu: „Jucăm împotriva liderului actual”

Ultimele Stiri
abonare newsletter