Sport

Zi de meci! CFR Cluj-Farul Constanța. Dan Petrescu: „Jucăm împotriva liderului actual”

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, sâmbătă seara, într-o conferinţă de presă, că pe teren vor fi 11 jucători total diferiți față de returul cu Maribor din play-off-ul Conference League.

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, sâmbătă seara, într-o conferinţă de presă,  că va alinia un prim „11” total diferit față de returul cu Maribor din play-off-ul Conference League/ Foto: Facebook - Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, sâmbătă seara, într-o conferinţă de presă, că va alinia un prim „11” total diferit față de returul cu Maribor din play-off-ul Conference League/ Foto: Facebook - Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

 

 


Dan Petrescu a luat decizia de a nu trimite pe teren în meciul de duminică, 28 august, cu Farul Constanța, niciunul dintre jucătorii care au jucat în meciul cu Maribor.

 


Decizia a fost luată din cauza programului greu pe care îl vor avea „Feroviarii”.

„Jucăm împotriva liderului actual, împotriva echipei antrenată de Hagi, care după cum ştim, la fel ca şi mine, e un învingător. Indiferent cine câştigă mâine (28 august – n. red.), noi doi am fost învingători ca jucători, suntem ca antrenori. Mentalitate excelentă. Şi sunt convins că va fi extraordinar de greu mai ales că voi schimba toată echipa. Nu va fi niciun jucător care a jucat ieri, îmi e imposibil să bag.


Dacă vă uitaţi la program, nu puteţi crede ce program am. Suntem cu un program infernal şi e foarte greu să ţinem pasul. Vedem dacă cei care intră, cei 11 noi, vor reuși să facă un rezultat bun. Mai ales că Gică Hagi are la dispoziţie toţi jucătorii şi parcă Alibec e în forma cea mai bună de când s-a dus acolo. La ultimul meci a fost excelente, la meciul cu Voluntariul.

Sunt convins că ne va fi foarte greu, dar sper ca şi lor să le fie foarte greu. Cei care intră să demonstreze că merită să joace la CFR Cluj”, a declarat Petrescu în cadrul conferinței de presă. 


CFR Cluj o întâlnește pe Farul Constanța, duminică, 28 august, de la ora 18:30, în etapa a șaptea din Superliga. Partida se va disputa pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, declarație halucinantă după ce a aflat cu cine va juca CFR Cluj în Conference League: „M-am supărat că au căzut cu FCSB”

Programul meciurilor din grupele Conference League. CFR Cluj va juca primul meci în deplasare

CFR Cluj și-a aflat adversarii din grupele UEFA Conference League! VEZI cu cine au picat „feroviarii”

CFR a învins-o pe Maribor la limită și s-a calificat în grupele Conference League! Gol în minutul 90

Ultimele Stiri
abonare newsletter