Sport

Antrenorul echipei Slavia Praga, ironic după ce a căzut cu CFR în grupele Conference: „Nu există o echipă care să fie interesantă, cineva cu un nume mare”

În cadrul tragerii la sorți pentru grupele Conference League, CFR Cluj a căzut în grupa G alături de Slavia Praga (Cehia), Sivasspor (Turcia) și Ballkani (Kosovo). Tehnicianul cehilor s-a arătat ironic la adresa CFR-ului.

Tehnicianul s-a arătat ironic și a recunoscut că avea alte așteptări/ Foto: Facebook - SK Slavia Praha Tehnicianul s-a arătat ironic și a recunoscut că avea alte așteptări/ Foto: Facebook - SK Slavia Praha

 

 


Jindrich Trpisovsky, antrenorul echipei Slavia Praga, a comentat tragerea la sorți a grupelor Conference League, unde a căzut cu echipa CFR Cluj.

 


Tehnicianul s-a arătat ironic și a recunoscut că avea alte așteptări.

El susține că în grupa din care face parte Slavia Praga nu există nicio echipă care să fie interesantă pentru suporteri, dar crede că aceștia vor fi alături de echipă indiferent de situație.


„O luăm ca atare. Ne pare rău că nu există o echipă care să fie interesantă pentru fani, cineva cu un nume mare. Dar ei au venit să ne susțină în preliminarii, așa că eu cred că ne vor impulsiona să trecem de grupă”, a spus Jindrich Trpisovsky, pentru site-ul oficial al echipei Slavia Praga.

Totodată, Jindrich a ținut să-l laude pe Dan Petrescu, dar și pe adversari.


„Au același antrenor și mulți dintre aceiași jucători, cunoaștem mediul de acolo, știm în ce ne băgăm. Își mențin în continuare performanța, au câștigat din nou titlul cu o diferență mare. Amintirile de la ultimul meci sunt plăcute, antrenorul și mediul au fost plăcute, dar, așa cum am spus, preferăm echipele cu care nu am mai jucat.  Este un minus, dar pe de altă parte avem amintiri frumoase și știm ce ne așteaptă”, a adăugat antrenorul.

Dan Petrescu nu și-a dorit să joace împotriva Slaviei Praga

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj nu este deloc mulțumit de tragerea la sorți a grupelor UEFA Conference League. 


Acesta și-a arătat nemulțumirea față de tragerea la sorți a grupelor din Conference League.

„Nu voiam Slavia, 100%. Sincer, nu voiam. Villarreal şi Slavia nu doream, sincer. Voiam West Ham din prima urnă, eram disperat. M-am supărat că au căzut cu FCSB. Aş fi vrut să vină West Ham la Cluj. Slavia e cea mai puternică echipă din urnă, mai puternică decât West Ham. Acum o să zică toţi că sunt nebun, o să vedeţi. Deci nu îi voiam”, a declarat Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

 

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, declarație halucinantă după ce a aflat cu cine va juca CFR Cluj în Conference League: „M-am supărat că au căzut cu FCSB”

Programul meciurilor din grupele Conference League. CFR Cluj va juca primul meci în deplasare

CFR Cluj și-a aflat adversarii din grupele UEFA Conference League! VEZI cu cine au picat „feroviarii”

abonare newsletter