Sport

Programul meciurilor din grupele Conference League. CFR Cluj va juca primul meci în deplasare

CFR Cluj va debuta în deplasare, pe 8 septembrie, grupele competiţiei de fotbal Europa Conference League, potrivit programului stabilit de UEFA şi comunicat sâmbătă.

CFR Cluj va debuta în deplasare, pe 8 septembrie, grupele competiţiei de fotbal Europa Conference League/ Foto: Facebook - Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA CFR Cluj va debuta în deplasare, pe 8 septembrie, grupele competiţiei de fotbal Europa Conference League/ Foto: Facebook - Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

 

 


În Grupa G, CFR Cluj va disputa primul meci în Kosovo, cu campioana Ballkani, pe 8 septembrie, la Prishtina.

 


Campioana României va juca apoi acasă cu turcii de la Sivasspor, pe 15 octombrie, după care va urma dubla cu Slavia Praga, în deplasare pe 6 octombrie şi acasă pe 13 octombrie.

Revanşa cu Sivasspor e programată pe 27 octombrie, echipa antrenată de Dan Petrescu urmând să joace ultimul meci din grupă în faţa propriilor suporteri, cu Ballkani, pe 3 noiembrie.


Programul şi orele partidelor (ora României)

  • 8 septembrie: Ballkani - CFR Cluj (19:45) 
  • 15 septembrie: CFR Cluj - Sivasspor (19:45) 
  • 6 octombrie: Slavia Praga - CFR Cluj (22:00)
  • 13 octombrie: CFR Cluj - Slavia Praga (19:45) 
  • 27 octombrie: Sivasspor - CFR Cluj (22:00) 
  • 3 noiembrie: CFR Cluj - Ballkani (19:45) 

Câştigătoarele grupelor se vor califica direct în optimile de finală. Formaţiile clasate pe locurile secunde vor juca un play-off cu cele opt echipe clasate pe locul al treilea în grupele Europa League.

 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj și-a aflat adversarii din grupele UEFA Conference League! VEZI cu cine au picat „feroviarii”

Banii din Conference League, vitali pentru CFR

Dan Petrescu, reacție după calificarea echipei CFR Cluj în Conference League: „Pot să îi calific de 20 de ori că eu tot sunt un antrenor slăbuţ”

abonare newsletter