Sport

Campioana României, U-BT, se reunește luni!

Baschetbaliștii de la U-Banca Transilvania au programat luni, 22 august, primul antrenament înaintea sezonului competițional 2022/2023. Formația se va reuni în sala Gheorghe Roman din Parcul Sportiv "Iuliu Hațieganu", începând cu ora 11:00.

sursă foto Facebook U-BT Cluj-Napoca sursă foto Facebook U-BT Cluj-Napoca

 

La reunire vor fi prezenți Andrija Stipanović, Stefan Birčević și Victor Sanders, alături de tinerii jucători Eduard Roschnafsky, David Lăpuște, Modibo Diaby și mai mulți baschetbaliști de la Academia U-BT care au început antrenamente de individualizare în această săptămână sub îndrumarea lui Mihai Silvășan, Milorad Perović și a staff-ului tehnic.


Referitor la ceilalți sportivi, Jordan Taylor se va alătura lotului la antrenamentul de marți dimineața, iar Patrick Richard, Emanuel Cățe și Nandor Kuti sunt convocați la naționala României și se vor alătura colegilor de la U-Banca Transilvania pe data de 30 august. 

Totodată, Karel Guzman va ajunge imediat ce va obține viza, iar Léo Meindl va sosi ultimul, după ce va încheia participarea la FIBA Americas cu naționala Braziliei. 


În perioada următoare U-Banca Transilvania va participa la mai multe turnee de pregătire în Serbia și Grecia. Primul meci oficial este SuperCupa României, programat în 27 septembrie, la Ploiești, împotriva CSO Voluntari.

CITEȘTE ȘI:

BASCHET: U BT Cluj a debutat în preliminariile Champions League cu o victorie

U BT Cluj va juca pentru un loc calificant în grupele Basketball Champions League

Baschetbaliștii de la U BT Cluj şi fotbaliştii de la ”U” vor juca sub sigla FC Universitatea

Ultimele Stiri
abonare newsletter