Sport

Prima reacție de la CFR Cluj, după egalul rușinos din Andorra: „Vântul poate fi o explicație la acea greșeală a lui Bălgrădean”

Inter d'Escaldes și CFR Cluj au remizat, scor 1-1, în manșa decisivă a turului 2 preliminar din Conference League, dar clujenii merg mai departe în competiție grație victoriei cu 3-0 din tur.

 

CFR Cluj va juca în turul 3 preliminar al Conference League împotriva celor de la Shakhtyor Soligorsk, Belarus. Primul meci e programat pe 4 august, pe teren neutru și cu porțile închise, formațiile din Belarus fiind obligate de UEFA să joace în afara țării și fără spectatori. Returul va avea loc pr 11 august, la Cluj.


CFR s-a făcut de râs în Andorra, acolo unde a fost dominată copios de Inter d'Escaldes, clujenii obținând un rezultat de egalitate dintr-o lovitură de la 11 metri. Marius Bilașco, directorul departamentului de scouting, a vorbit despre jocul ardelenilor și s-a declarat nemulțumit de prestația elevilor lui Dan Petrescu.

„Nu a fost un meci reușit, dar important e că ne-am calificat. Au fost momente mai puțin bune în timpul jocului în care am fost surprinși. Am crezut că va fi un meci mai ușor, dar ei au reușit să se mobilizeze și au fost foarte periculoși la faze fixe. Ne-au surprins și cu unele mingi lungi. Puteam marca și noi pe final și să câștigăm, poate că era un rezultat echitabil, dar cred că cel mai important e că ne-am calificat. Cu toții ne-am fi așteptat la altceva. Într-adevăr a fost o deplasare foarte lungă, dar ar fi ușor să găsim acum scuze pentru acest meci mai puțin reușit. Cred că e important să ne adunăm după această deplasare, avem meci destul de greu în campionat”, a declarat Bilașco la Orange Sport.


Bilașco a comentat și faza golului marcat de andorrezi, venit în urma unei mari gafe a lui Cristi Bălgrădean. 

„Nu știu dacă ați putut observa. Aici e un vânt pe care nu l-am mai întâlnit. Suntem între munți și e curent. Mingile sunt ușoare, chiar vorbeam cu băieții că au o traiectorie ciudată. Poate fi o explicație la acea greșeală a lui Bălgrădean. Dar acum știți cum e...”, a mai precizat Bilașco.

CITEȘTE ȘI:

S-a chinuit mult! CFR Cluj, egal rușinos în Andorra

Victorie pentru "tricolori", 4-0 în Andorra

FOTBAL - Nicolae Manea: Pe cei din Andorra îi vom mânca la primul fel

Ultimele Stiri
abonare newsletter