Sport

Rapid a bătut palma cu CFR Cluj pentru un transfer! Marko Dugandzic a plecat de la „feroviari”

Clubul de fotbal FC Rapid Bucureşti a anunţat, vineri, pe site-ul său oficial, transferul atacantului croat Marko Dugandzic, aflat până acum sub contract cu campioana CFR Cluj.

Marko Dugandzic a plecat de la CFR Cluj/ Foto: Facebook - FC Rapid 1923 Marko Dugandzic a plecat de la CFR Cluj/ Foto: Facebook - FC Rapid 1923

 

„Rapid are un nou vârf, reuşind să îl transfere pe atacantul croat Marko Dugandzic, de la campioana CFR Cluj. În vârstă de 28 de ani, Dugandzic, jucător ce a jucat în prima etapă 73 de minute, chiar împotriva Rapidului, a semnat un contract pe doi ani, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon”, se menţionează pe site-ul citat.


 

Atacantul a declarat că a ales să accepte transferul la Rapid pentru a putea juca mai mult.


„Ştiu că Rapid este cel mai mare club din istoria României. Am auzit doar lucruri bune despre club. Am decis să vin pentru a avea mai multe oportunităţi să joc, să fac lucruri măreţe cu Rapid, să ajungem în play-off. Avem obiective bune pentru următorii 2-3 ani şi sper că totul va merge bine”, a spus el.

În cariera sa de până acum, în afară de formaţia CFR Cluj, croatul a mai evoluat pentru Osijek (Croaţia), Ternana (Italia), Matera (Italia), FC Botoşani şi Sochi (Rusia). Atacantul este internaţional croat de juniori şi tineret, el bifând prezenţe la naţionalele U21 (1/0), U19 (10/6), U18 (6/6) şi U16 (2/0) ale Croaţiei.


Marko Dugandzic este cel de-al şaptelea transfer al grupării giuleştene din această vară, după Paul Iacob (Chindia Târgovişte), Florin Ştefan (CFR Cluj), Valentin Costache (CFR Cluj), Andrei Ciobanu (Farul Constanţa), Codruţ Sandu (CSA Steaua) şi Damien Dussaut (Farul Constanţa).

 

CITEȘTE ȘI:

Dugandzic, acuzat de un model că face propuneri indecente: „Poate la alte fete merge vrăjeala cu banii”

Dan Petrescu, nemulțumit după victoria „feroviarilor” din Conference League: „După cum s-a jucat, scorul e mincinos”

Ultimele Stiri
abonare newsletter