Sport

Dan Petrescu, conferință de presă de 45 de secunde: „Rezultatul nu este just”

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul FR Cluj, a avut parte de o „conferință-fulger” după meciul tur cu Pyunik Erevan din runda 1 preliminară a Ligii Campionilor, încheiat la egalitate, 0-0.

 

„Bursucului” i-au fost adresate două întrebări de către jurnaliștii locali prezenți în sală: dacă a existat vreun jucător al gazdelor care l-a surprins și dacă Pyunik, per ansamblu, a reușit să-l ia prin surprindere.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Nu m-a surprins nimeni pentru că știam că va fi un meci dificil. Sunt campionii Armeniei, au jucători buni, nu a fost o surpriză pentru mine. În ceea ce privește meciul, am avut mai multe ocazii și trebuia să marcăm. 0-0 nu este un rezultat just. Am avut mai multe ocazii, dar e fotbal, totul e posibil”, a răspuns Dan Petrescu.

Statisticile partidei îi dau dreptate lui Dan Petrescu. CFR Cluj a fost mult mai activă pe plan ofensiv, cu 14 șuturi, 5 dintre ele cadrate. Gazdele au expediat 5 șuturi, unul singur pe poarta lui Bălgrădean.


Returul dintre CFR Cluj și FC Pyunik Erevan este programat miercuri, 13 iulie, de la ora 21:30. În eventualitatea calificării în turul 2 preliminar, CFR Cluj o va înfrunta acolo pe învingătoarea dintre Dudelange (Luxemburg) și KF Tirana (Albania). Turul acestui duel este programat în această seară, de la ora 20:30.

CITEȘTE ȘI:

Pyunik Erevan - CFR Cluj 0 – 0, în turul I preliminar al Ligii Campionilor. Calificarea se joacă în Gruia!

Alex Chipciu s-a înțeles cu Universitatea Cluj! Fostul jucător de la CFR Cluj urmează să fie prezentat oficial

Fratele lui Mihai Mincă, fostul portar de la CFR Cluj, are nevoie de ajutor din cauza unor probleme medicale

abonare newsletter