Sport

CFR Cluj s-a despărțit în mod oficial de doi jucători

CFR Cluj s-a despărțit în mod oficial de Mateo Susic și Billel Omrani, doi jucători care nu și-au mai prelungit contractul.

Billel Omrani pleacă de la CFR. FOTO: CFR Cluj Facebook Billel Omrani pleacă de la CFR. FOTO: CFR Cluj Facebook


Mateo Susic și Billel Omrani și-au anunțat plecarea de la CFR Cluj în mod oficial. Mateo Susic are deja o înțelegere cu Apoel Nicosia în Cipru, în timp ce Omrani încă nu are un viitor asigurat. 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Vreau să mulțumesc mult clubului pentru că mi-a dat șansa să joc în România și să fac parte din această echipă care a scris istorie câștigând campionatul în ultimele cinci sezoane. Vreau să mulțumesc conducerii, antrenorilor, coechipierilor și staff-ului medical pentru momentele de neuitat și pentru meciurile pe care le-am jucat împreună.


De asemenea, vreau să mulțumesc tuturor celor implicați în viața echipei, în special suporterilor care au fost mereu aproape de echipă! Sper să ne revedem în curând!”, a transmis Mateo Susic, conform unui mesaj postat de CFR Cluj.

Billel Omrani a stat șase ani la CFR Cluj și a fost unul dintre cei mai importanți jucători în cupele europene în ultimii ani. 


„Sunt extrem de recunoscător pentru toți acești ani petrecuți la CFR. A fost o experiență extraordinară pentru mine. Tot ceea ce am trăit împreună cu colegii, antrenorii, conducerea, suporterii, sunt amintiri pe care o să le port cu mine mereu. Am crescut ca om, dar și ca jucător și pentru asta vă mulțumesc mult tuturor. Vă țin pumnii pe mai departe și sper să ne revedem într-o zi! Cluj, o să îmi lipești!”, a spus și Omrani.

CITEȘTE ȘI:

Omrani, convocat la echipa națională! Fostul jucător de la CFR Cluj va fi coleg cu nume mari

Susic, ironic după victoria cu 1-0 în fața României: „A fost ca la antrenament. Am câștigat în stilul Petrescu”

Ultimele Stiri
abonare newsletter