Sport

Omrani, convocat la echipa națională! Fostul jucător de la CFR Cluj va fi coleg cu nume mari

Billel Omrani, jucătorul care și-a încheiat contractul cu CFR Cluj în această vară, a fost convocat la echipa națională a Algeriei.

Omrani într-un meci cu FC Argeș. FOTO: CFR Cluj 1907 Omrani într-un meci cu FC Argeș. FOTO: CFR Cluj 1907

 

Billel Omrani are cetățenie franceză și cetățenie algeriană, dar nu a evoluat în prezent pentru niciuna dintre cele două selecționate. Atacantul a fost acum convocat în premieră la naționala africană și va juca în meciurile din preliminarii, conform La Gaztte Du Fennec.


Omrani a fost crescut la Olympique Marseille și a fost mereu considerat un jucător cu mult potențial. El a evoluat la echipele naționale de juniori ale Franței, dar nu a reușit niciodată să se ridice la nivelul așteptărilor în momentul în care a trecut la seniori.

Fostul jucător de la CFR Cluj a fost convocat la echipa națională, după ce Andy Delort a anunțat că nu va participa la meciurile cu Uganda și Tazmania. Forfait a anunțat și Ryad Mahrez, vedeta celor de la Manchester City.


Cu toate astea, lotul Algeriei arată excelent, fiind selecționați jucători de la West Ham, AC Milan sau Villarreal. Algeria are în componență jucători precum Slimani, Bennacer, Benrahma, Mandi sau Belfodil.

CITEȘTE ȘI:

Omrani, după câştigarea titlului: „Pentru mine acesta a fost ultimul meci la CFR Cluj”

Situația lui Omrani rămâne incertă la CFR Cluj. Atacantul ar putea pleca gratis la vară

Ultimele Stiri
abonare newsletter