Sport

Dustin Hogue a plecat de la U-BT Cluj. Americanul a semnat cu o altă echipă

Dustin Hogue a plecat de la U-BT Cluj-Napoca, fiind prezentat oficial de Prometey.

Dustin Hogue pleacă de la U-BT. FOTO: U-BT Facebook Dustin Hogue pleacă de la U-BT. FOTO: U-BT Facebook


Dustin Hogue a evoluat un singur sezon pentru U-BT Cluj-Napoca și a ales să plece de la echipa antrenată de Mihai Silvășan. Pivotul american a semnat o înțelegere cu Prometey, echipă care va evolua în stagiunea următoare din Eurocup.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Dustin Hogue a evoluat înainte de venirea la Cluj-Napoca la formații precum Enisey (Rusia), Dolomiti Energia Trento (Italia), Goyang Orion Orions (Corea de Sud) și Aquila Basket Trento (Italia).


În sezonul precedent, Dustin Hogue a jucat în medie 22,9 minute pe meci și a strâns 11.5 puncte pe meci, 6.3 recuperări și 2.0 pase decisive pe joc.

Hogue este al doilea stranier care pleacă de la U-BT Cluj-Napoca, după Brandon Brown. Echipa antrenată de Mihai Silvășan s-a mai despărțit de Luca Colceag și Ștefan Grasu.


Pentru sezonul viitor, U-BT Cluj-Napoca i-a confirmat deja pe Patrick Richard, Stefan Bircevic, Nandor Kuti și Andrija Stipanovic. Marele semn de întrebare pentru fanii clujeni este legat de rămânerea lui Elijah Stewart, un jucător dorit de multe echipe importante din străinătate.

CITEȘTE ȘI:

Stefan Bircevic rămâne la U-BT Cluj-Napoca! Sârbul a semnat un nou contract

U-BT Cluj-Napoca, în urna a 9-a la tragerea la sorți în EuroCup

abonare newsletter