Sport

Supercupa României. Primul meci cu VAR din țară! Cât costă accesul la CFR Cluj – Sepsi

Sâmbătă, 9 iulie, CFR Cluj și Sepsi vor lupta pentru primul trofeu al sezonului 2022-2023, pe stadionul celor de la UTA.

 

FRF a pus în vânzare biletele pentru Supercupa României, CFR Cluj – Sepsi, primul meci din România care va beneficia de sistemul VAR.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Campioana României, CFR Cluj, și câștigătoarea Cupei, Sepsi, se întâlnesc sâmbătă, 9 iulie, la Arad, în lupta pentru primul trofeu din sezonul 2022-2023. Federația Română de Fotbal a anunțat că a pus în vânzare tichetele de acces la meciul de pe stadionul „Francisc Neuman”.

Duelul de la Arad va reprezenta primul meci oficial al celor două echipe din noul sezon și se va disputa, cel mai probabil, cu tribunele pline. Capacitatea arenei Francisc Neuman este de 12.584 de locuri.


Cel mai ieftin bilet, la peluze, costă 25 de lei, iar copiii cu vârsta sub 14 ani pot intra gratis la primul meci din România care va beneficia de arbitraj video, urmând ca VAR să fie prezent și la jocurile din Liga 1 începând cu sezonul următor.

„Sâmbătă, 9 iulie, de la ora 20:30, pe Arena Francisc Neuman din Arad se dă startul noului sezon competițional prin duelul dintre campioana Ligii 1 și câștigătoarea Cupei României. Biletele la Supercupa României, CFR Cluj – Sepsi, sunt disponibile online. Prețurile sunt de 25 lei (peluze), respectiv 50 lei (tribune). Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor «Tribuna 2 Family Zone», alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate acestora bilete cu valoare zero. Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil, în format digital sau printat, și a actului de identitate", a fost anunțul FRF.


CFR Cluj a câștigat titlul în Liga 1 după o luptă cu FCSB până în penultima etapă a play-off-ului, iar Sepsi a cucerit Cupa României, primul trofeu din istoria clubului, după ce s-a impus în ultimul act al competiției cu 2-1 în fața lui FC Voluntari.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a pierdut primul trofeu în era Șumudică! Campionii, învinși la penalty-uri în Supercupa României

CFR Cluj a câștigat Supercupa României! Campionii au învins rivala FCSB

Nici bine nu a venit și a intrat „în gura” lui Petrescu. Roger, criticat în meciul cu Sepsi

Ultimele Stiri
abonare newsletter