Actualitate

Nici bine nu a venit și a intrat „în gura” lui Petrescu. Roger, criticat în meciul cu Sepsi

Roger Rodrigues Ferreira, jucătorul transferat în această iarnă de CFR Cluj, a fost criticat de Dan Petrescu în timpul meciului cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Roger Rodrigues Ferreira, jucătorul transferat în această iarnă de CFR Cluj, a fost criticat de Dan Petrescu Roger Rodrigues Ferreira, jucătorul transferat în această iarnă de CFR Cluj, a fost criticat de Dan Petrescu


Roger a fost adus în această lună de la UTA și a fost titularizat de Dan Petrescu în primele două meciuri la CFR Cluj. Brazilianul a jucat din primul minut al meciului cu Sepsi, dar a reușit să-l enerveze pe tehnicianul clujenilor după doar câteva minute.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

La o fază petrecută în minutul 17, Roger a pătruns în careul celor de la Sepsi și a șutat în Ciprian Deac. Sud-americanul a fost certat de Dan Petrescu și a încercat să își ceară scuze.


Momentul în care Petrescu l-a certat pe Roger s-a văzut și la TV. Antrenorul a fost filmat când a țipat: „Ia uitați-vă, mă, ce face ăsta!”.

Ieșirile lui Petrescu nu sunt o noutate

Dan Petrescu este cel mai bine cotat din Liga 1 în ultimii ani, dar în continuare are de pierdut din cauza comportamentului vulcanic. „Bursucul” a fost filmat de mai multe ori înjurând grosolan în timpul unor meciuri oficiale sau amicale. 


CFR Cluj a ajuns la trei victorii consecutive după succesul cu 2-0 din weekend. Campionii României au marcat prin Mario Camora și Gabriel Debeljuh, în meciul de la Sf. Gheorghe. Ardelenii au acumulat 70 de puncte și au un avans de 11 lungimi față de rivala FCSB cu două etape înainte de play-off.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj l-a luat pe Roger de la UTA. Câți bani a cerut FC Botoșani pentru transferul lui Braun

CFR Cluj primește vizita celor de la UTA. Roger vrea să marcheze în Gruia

abonare newsletter