Sport

CFR Cluj a pierdut primul trofeu în era Șumudică! Campionii, învinși la penalty-uri în Supercupa României

CFR Cluj a pierdut cu 4-2 la loviturile de departajare Supercupa României în fața celor de la CSU Craiova.

CFR Cluj și Universitatea Craiova au remizat, 0-0, în primele 90 de minute, iar trofeul Supercupei României avea să fie decis la loviturile de la 11 metri.

Universitatea Craiova a început bine meciul și în primele 10 minute a pus presiune pe apărarea campioanei României. Totuși, prima ocazie cu adevărat importantă i-a aparținut lui Sigurjonsson, cel care a tras puțin pe lângă de la marginea careului de 16 metri.


Campioana a mai avut o șansă bună în minutul 20. Deac a centrat perfect din flancul drept, însă Debeljuh a ratat de puțin întâlnirea cu mingea.

Craiova a avut posesia în finalul reprizei, dar tot CFR a ratat cea mai importantă ocazie. Debeljuh a fost căutat cu o nouă minge înaltă, însă a ratat neașteptat dintr-o poziție excelentă.


Marius Șumudică a mutat la pauza meciului și l-a trimis în teren pe Omrani în locul lui Debeljuh. Atacantul francez a avut câteva incursiuni spectaculoase. Cele două echipe s-au anihilat reciproc în finalul jocului, într-un meci în care Universitatea Craiova a părut că știe că singura șansă pe care o are este la loviturile de la 11 metri.

La CFR Cluj au marcat: Rodriguez, Costache


Jucătorii care au ratat sunt: Păun și Omrani

La penalty-uri au marcat pentru CSU Craiova: Gustavo, Găman, Cicâldău, Markovic

Ultimele Stiri
abonare newsletter