Social

Un Crăciun mai vesel pentru cei 10 copii dependenți de dializă, internați în spital la Cluj: „Vor fi 10 cutii MARI”

Emanuel Ungureanu a reușit să strângă suma necesară pentru a face cadouri unor copii dependenți de dializă, internați la spital în Cluj-Napoca.

Un Crăciun mai vesel pentru cei 10 copii dependenți de dializă, internați în spital la Cluj: „Vor fi 10 cutii MARI” Un Crăciun mai vesel pentru cei 10 copii dependenți de dializă, internați în spital la Cluj: „Vor fi 10 cutii MARI”

 

 


La începutul lunii decembrie, deputatul USR și membru în Comisia pentru Sănătate și Familie în Camera Deputaților, Emanuel Ungureanu a organizat o acțiune caritabilă prin asociația sa pentru Solidaritate și Empatie Delia Gradinaru, prin care 10 copii dependenți de dializă internați la Clinica Pediatrie 2 din Cluj-Napoca vor primi cadouri de Crăciun.

 


„Vești minunate! Am cumpărat cadourile pentru cei 10 copii dependenți de aparatele de hemodializă de pe secția de Nefrologie Pediatrică din cadrul Spitalului de Copii Cluj-Napoca! Vor fi 10 cutii MARI!”, a transmis Emanuel Ungureanu.

Pe lângă cadouri, Asociația pentru Solidaritate și Empatie Delia Gradinaru le-a pregătit și un brad de Crăciun. Deputatul Emanuel Ungureanu a fost asistent social timp de trei ani pe secția în care se află acum copiii pe care îi ajută.


„Îi am în vedere pe acești copii în fiecare an. Vreau să le aduc un zâmbet pentru că dependența de un aparat e foarte dură. Viața lor e foarte dură și foarte scurtă”, a transmis pentru monitorulcj.ro, Emanuel Ungureanu, la începutul lunii decembrie.

Dacă vrei să contribui, o poți face cu o sumă de bani, oricât de mare, în contul bancar următor:


Asociatia pentru Solidaritate si Empatie Delia Gradinaru

Cont RON: RO45BTRL01301205F94787XX, la Banca Transilvania! 

CITEȘTE ȘI:

Clujenii au dăruit cadouri copiiilor nevoiași, în Piața Unirii. Lucian Mîndruță: „Au donat oamenii care știu cum e să nu ai” VIDEO

Tinerii dependenți de dializă se bucură de vacanță în Sicillia! Unul dintre ei și-a sărbătorit ziua de naștere în Italia

Ungureanu, apel la clujeni. Cadouri de Crăciun pentru 10 copii internați în spital la Cluj: „Viața lor e foarte dură”

Ultimele Stiri
abonare newsletter