Social

Ungureanu, apel la clujeni. Cadouri de Crăciun pentru 10 copii internați în spital la Cluj: „Viața lor e foarte dură”

Emanuel Ungureanu face un apel la clujeni pentru o strângere de fonduri. Asociația sa strânge bani pentru a face cadouri unor copii dependenți de dializă, internați la spital în Cluj-Napoca.

Ungureanu, apel la clujeni pentru strângere de fonduri. 10 copii internați în spital la Cluj vor primi cadouri de Crăciun: „Viața lor e foarte dură” Ungureanu, apel la clujeni pentru strângere de fonduri. 10 copii internați în spital la Cluj vor primi cadouri de Crăciun: „Viața lor e foarte dură”

 

 


Deputatul USR și membru în Comisia pentru Sănătate și Familie în Camera Deputaților, Emanuel Ungureanu organizează o acțiune caritabilă prin asociația sa clujeană Asociația pentru Solidaritate și Empatie Delia Gradinaru.

 


10 copii dependenți de dializă internați la Clinica Pediatrie 2 din Cluj-Napoca vor primi cadouri de Crăciun dacă suma de 6.500 de lei se va strânge:

„Bucurii de 6500 de lei pentru 10 luptători minunați! Haideți să aducem un strop de bucurie și bine pentru 10 copii dependenți de hemodializă îngrijți de personalul medico-sanitar minunat de pe secția de Nefrologie pediatrică a Clinicii Pediatrie 2 din Cluj-Napoca”, a spus Ungureanu.


Ungureanu: „Viața lor e foarte dură”

Deși acțiunea caritabilă a început abia ieri, asociația clujeană a reușit să strângă deja 1500 lei din cei 6500 necesari, iar Emanuel Ungureanu este convins că vor reuși să strângă suma totală până mâine.

Din banii adunați se vor cumpăra pijamale, încălțăminte, tablete, îmbrăcăminte de iarnă și un telefon mobil.


Pe lângă cadouri, asociația din Cluj-Napoca le pregătește și un brad de Crăciun cu de toate, vineri seara:

„Sunt acolo 10 copii care fac dializă. Eu am asociația care se ocupă de copiii cu insuficiență renală cronică. Acești copii nu sunt membri în asociația mea pentru că sunt destul de puțin timp intrați pe dializă.


Am făcut un apel la clujeni să strângem bani pentru ei. S-au strâns din 6500 de lei deja 1500 și eu cred că până mâine o să îi strângem pe toți. Au multe nevoi. Am fost în vizită la ei ieri. De la pijamale, până la multe altele. Sunt unii care nu au nici încălțăminte de iarnă, nici de clinică. Au nevoie de tablete pentru că stau pe aparatul pentru dializă câte 4 ore și jumătate - luni, miercuri și vineri și au nevoie de aceste instrumente ca să treacă timpul mai ușor. Trebuie să se bucure de cadouri. Sper eu că luni vor ajunge la ei. Vineri seara le pregătim un brad, cumpărăm instalația pentru pom și globuri azi”, a declarat pentru monitorulcj.ro Emanuel Ungureanu.

Tu cum poți să ajuți?

Emanuel Ungureanu „se întoarce la locul faptei” pentru a-i ajuta pe copii. Deputatul a fost asistent social timp de trei ani pe secția în care se află acum copiii pe care urmează să-i ajute:

„Îi am în vedere pe acești copii în fiecare an. Vreau să le aduc un zâmbet pentru că dependența de un aparat e foarte dură. Viața lor e foarte dură și foarte scurtă”, a adăugat Emanuel Ungureanu.

Dacă vrei să contribui, o poți face cu o sumă de bani, oricât de mare, în contul bancar următor:

Asociatia pentru Solidaritate si Empatie Delia Gradinaru

Cont RON:
RO45BTRL01301205F94787XX, lei, la Banca Transilvania.

Cont Euro: 
RO 32 BTRLEURCRT 00F 947 8702, la Banca Transilvania

CITEȘTE ȘI:

Clujenii au dăruit cadouri copiiilor nevoiași, în Piața Unirii. Lucian Mîndruță: „Au donat oamenii care știu cum e să nu ai” VIDEO

Tineri dependenți de dializă, în tabără în Sicilia. La tratament, dar și la mare! Emanuel Ungureanu: „Am avut un an foarte greu. Trebuia să ieșim din perioada asta de chin și depresie” FOTO/VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter