Social

"Zile Gratuite de Vacanţă". Oferte pentru litoral între 18 şi 31 august

În perioada 18 - 31 august se desfăşoară programul "Zile Gratuite de Vacanţă 2014".

Programul cumulează oferte de tipul "plăteşti cinci nopţi şi stai şase" sau "plăteşti şase nopţi şi stai şapte".

Pachetele pornesc de la 518 lei/persoană, cu mic dejun, pentru şase nopţi de cazare şi una gratuită, la un hotel de două stele din staţiunea Venus, de la 822 de lei/persoană, cu mic dejun, pentru cinci nopţi de cazare şi una gratuită, la un hotel de trei stele din Eforie Nord şi de la 975 de lei/persoană, cu mic dejun, pentru şase nopţi de cazare şi una gratuită, la un hotel de patru stele din staţiunea Mamaia.


Pachetele din programul "Zile Gratuite de Vacanţă 2014" se regăsesc în ofertele majorităţii agenţiilor de turism membre ANAT.

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) menţionează că peste 70 de hoteluri de pe litoral au intrat în program.


Potrivit datelor Asociaţiei de Promovare Litoral - Delta Dunării, în prezent, gradul de ocupare pe litoral este de 100%.

Cât costă un drum Cluj - Constanţa?

Clujul se află la aproximativ 670 de kilometri de Constanţa, pe şosea, şi la puţin peste 720 de kilometri, cu trenul. În caz că aleg să parcurgă distanţa cu trenul, turiştii au de înfruntat un drum direct de peste 14 ore, cu Inter Regio, care costă între 125 şi 260 de lei, ori o călătorie de 13 ore şi jumătate, prin Bucureşti, care costă între 141 şi 371 de lei.


Pe şosea, distanţa de la Cluj la Constanţa poate fi parcursă în şapte ore şi jumătate, pentru puţin peste 300 de lei, la un consum mediu de 7,5 litri la suta de kilometri. Drumul cu autocarul durează aproape 12 ore, iar preţul este 300 de lei dus-întors.

Ultimele Stiri
abonare newsletter