Social

Programul funeraliilor. Clujenii își pot lua rămas bun de la medicul pediatru Nicolae Miu. „Toată viața și-a dedicat-o BINELUI și SEMENILOR”.

Familia apreciatului medic mediatru Nicolae Miu, care a murit pe 4 ianuarie, a anunțat programul funeraliilor.

Familia medicului Nicolae Miu a anunțat programul funeraliilor / Foto 1: Dan Eniu - Facebook, Foto 2: pexels.ro Familia medicului Nicolae Miu a anunțat programul funeraliilor / Foto 1: Dan Eniu - Facebook, Foto 2: pexels.ro

 

 


Medicul Dan Eniu a transmis programul funeraliilor doctorului Nicolae Miu, din partea familiei, în cursul zilei de vineri. Înmormântarea va avea loc duminică.

 


„Cu multă durere anunțăm programul funeraliilor Scumpului și Neprețuitului nostru Tată și Bunic, marele OM Nicolae MIU, care ieri 4 Ianuarie ne-a părăsit pentru o lume mai bună, după ce toată viața sa pe acest Pământ a dedicat-o BINELUI și SEMENILOR! Nu a precupețit nimic să ajute, să vindece, să mângâie, să dăruiască, să bucure, până în ultimele sale clipe de suferință! Este și va rămâne un exemplu, un far, o lumină în bezna, un model de tată și bunic, de medic și de profesor, de prieten și coleg, de maestru. Noi, familia neconsolată, îl purtăm în continuare în suflet cu iubire și recunoștință veșnică! Dumnezeu să-l primească în Împărăția Sa, după meritele sale și să-l judece cu îngăduință pentru micile scăpări omenești! (...) Dumnezeu să-l odihnească cu drepții!”, a transmis familia marelui medic pediatru.

Toți cei care doresc să-i aducă un omagiu o pot face la:
- priveghi - sâmbătă 6 Ianuarie ora 20.00 în Capela Mare (Nouă) a Cimitirului Mare din Mănăștur / Cluj-Napoca
- expunere publică - duminică 7 Ianuarie orele 11-13 în Holul Casei Universitarilor, str. Mihail Kogălniceanu Cluj-Napoca
- înmormântarea - duminică 7 Ianuarie ora 14.00 în Capela Mare (Nouă) a Cimitirului Mare din Mănăștur / Cluj-Napoca


O invitație a fost lansată și de către conducerea Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca: „Sicriul cu trupul neînsuflețit al profesorului Nicolae Miu va fi depus duminică, 7 ianuarie, în holul Casei Universitarilor din Cluj-Napoca. Între orele 11:00 și 13:00, toți cei care l-au iubit, admirat și apreciat își pot aduce ultimul omagiu, respectul și recunoștința.”

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

A murit Nicolae Miu, un renumit și iubit medic pediatru din Cluj. „Înger al copiilor! A trecut în nemurire cel mai mare pediatru al țării”.

Profesorul Nicolae Miu, o viaţă dedicată vindecării copiilor

Ultimele Stiri
abonare newsletter