Social

Teodora, fetiță de 2 ani internată la ATI în Cluj, are nevoie de SÂNGE: „Vă rog din suflet! A fost în comă profundă”

Teodora Anton, o fetiță de numai 2 ani, este grav bolnavă. Ea este internată pe secția de ATI în spital la Cluj-Napoca și are nevoie urgentă de sânge.

Fetiță de 2 ani, internată pe ATI la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca / Foto: prietenă a mamei Teodorei Fetiță de 2 ani, internată pe ATI la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca / Foto: prietenă a mamei Teodorei

 

 


O cititoare monitorulcj.ro ne-a semnalat cazul unei fetițe grav bolnave, internate pe secția de ATI la Pediatrie I, Spitalul de Copii.

 


Teodora a fost într-o comă profundă, la vârsta de numai 2 ani, iar ca să își revină are nevoie de oameni cu suflet mare care să doneze sânge pentru ea:

„Vă rog din suflet să postați anunțul. Fetița prietenei mele, de 2 ani, Teodora Anton, este internată la Cluj ATI pediatrie. A fost în coma profundă și are nevoie de sânge orice tip. Haideți să o salvăm pe Teodora”, ne-a scris o apropiată a familiei Teodorei.


„Teodora noastră încă are nevoie de sânge. Vă rugăm dacă puteți sau aveți prieteni care ar putea să doneze în Cluj (de preferat) indiferent de grupă, să specifice pentru Teodora Anton, spital Pediatrie 1. Vă multumim din suflet”, transmite și mama fetiței.

Puteți să donați la Centrul Regional de Transfuzie Cluj-Napoca, de pe strada Nicolae Bălcescu 18. Detalii:


  • Spital : Pediatrie I, Cluj Napoca, ATI
  • Nume : Anton Teodora
  • GRUPA de sânge a fetiței:  A (II) RH POZ

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Eleva care s-a înecat cu un jeleu, internată la ATI la Spitalul de Copii Cluj-Napoca: „Este în comă profundă”

Copil genial din Cluj! O fetiță de 8 ani e prima pe țară la Olimpiada Mondială de Engleză, categoria 9-11 ani. Povestea ei a inspirat și alți copii

Ultimele Stiri
abonare newsletter