Social

Excelența în sport, recunoscută de Primăria Florești. Trei sportivi și antrenorii lor au fost premiați

Primăria Florești a oferit premii celor mai performanți tineri sportivi din comună, dar și antrenorilor care i-au pregătit.

Excelența în sport, recunoscută de Primăria Florești. Foto: Facebook/ Bogdan Pivariu Excelența în sport, recunoscută de Primăria Florești. Foto: Facebook/ Bogdan Pivariu

 

 


Primarul Bogdan Pivariu a oferit premii de excelență tinerilor sportivi din Florești care au reușit să obțină rezultatele deosebite la competiții naționale și internaționale.

 


„Floreștiul premiază excelența. Cei mai buni trei sportivi, cu vârste de 13, respectiv 16 ani, împreună cu antrenorii lor au fost premiați astăzi, într-o ceremonie care arată respectul și aprecierea pentru eforturile depuse de copii și tineri și pentru rezultatele deosebite obținute la competiții naționale și internaționale.

Investițiile noastre în infrastructură, dar mai ales proiectele de parcuri noi și zone de agrement în Florești, sunt parte dintr-un angrenaj mult mai complex, care să încurajeze cât mai mulți copii și tineri să aleagă activități și discipine sportive diverse, atât pentru a-și petrece timpul liber cât și pentru a-și urma visele și să atingă performanța. Felicitări tuturor și la cât mai multe medalii în continuare”, a transmis Bogdan Pivariu.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Elevii din Florești, în vizită la Universitatea Tehnică din Cluj. Pivariu: „Elevii trebuie să înțeleagă din timp ce direcție vor urma”

abonare newsletter